Pro Evolution Soccer 2017 - itt az ingyenes verzió

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 25.
  • Letöltés
Link másolása
Ha eddig nem próbáltad ki a Pro Evolution Soccer 2017-et, itt egy visszautasíthatatlan ajánlat. A Konami fellőtte a focis játék trial változatát, amely kilenc csapatot és két stadiont tartalmaz. Még multizni is lehet.

A PES 2017: Trial Edition a sima demónál egy kicsit több. Az szinte mellékes is, hogy kilenc csapattal pattogtathatjuk a bőrt, sokkal érdekesebb, hogy teljes hozzáférést kapunk a hivatalos PES League módhoz, amellyel szervezett multis meccseket játszhatnak az eSport-hívők.

Az újoncok se tartsanak a játéktól, elvégre a komplett oktatómód is helyet kapott a Trial Editionben. Ami a csapatokat illeti, Európa krémje képviseli magát benne: van itt FC Barcelona, Arsenal FC és Club Atlético de Madrid, a dél-amerikaik közül a Boca Juniors, a Club Atlético River Plate, a Sport Club Corinthians Paulista és a Clube de Regatas do Flamengo játszható, valamint a német és a francia válogatott is választható.

A mérkőzések a Camp Nouban és a Neu Sonne Arenában zajlanak.

Kapd le a Trial Editiont a Steamről, az Xbox Store-ból vagy a PlayStation Store-ból, és amíg levándorol, olvasd el a tesztünket az új PES-ről! A hétvégén amúgy a FIFA 17 is kipróbálható konzolokon.

1.
1.
Beniciodeltoro
Több esélyt nem kapnak tőlem, amíg nem liszenszelik a top ligákat addig ne is számítsanak rá hogy megveszem, lexarom hogy jó a játékmenet, és nem is mennék bele, már az maga pitiáner munka hogy 2001 óta adják ki a játékot és semmi előre lépés liszensz téren.
Az meg mennyire olcsó putri meló hogy minden évben 1 db PL csapatot liszenszelnek ? :)))))))))))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...