Téli leárazások a GOG-on és a PSN-en

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 1.
  • Akció
Link másolása
Ingyenes Neverwinter Nightsszal csábít pénzköltésre a GOG a téli vásár apropóján, amely éppen ma vette kezdetét. A PlayStation-tulajok sem maradnak ki a jóból, de hasonló promóció lesz a Steamen is.

A tél nem múlhat el masszív leárazások nélkül. A DRM-mentes digitális játékokról elhíresült GOG-on már kezdetét vette a Winter Sale, melynek keretében több száz alkotáshoz juthatunk hozzá jelentős kedvezménnyel.

A lengyel áruház ráadásul mindenkit megdob egy ingyenes játékkal. Ez a Neverwinter Nights: Diamond Edition - a BioWare klasszikus RPG-jét nem kell bemutatnunk senkinek. A jó hír az, hogy ez a kiadás minden kiegészítőt tartalmaz.

Ami pedig a jelenlegi akciókat illeti: a The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition 30 dollár, a Divinity: Original Sin - Enhanced Edition 20 dodó, a Firewatch 12 zöldhasú, míg a Shadow Warrior 2-ért is csupán 30 dolcsit kell fizetnünk.

Az ajánlatok sora minden nap bővül, így érdemes többször is visszatérned a boltba. A téli vásár december 11-én ér véget.

A Steamen december 22. és január 2. között kerül sor a Winter Sale-re, legalábbis a NeoGAF fórumozói és az Eurogamer szerint. Várjuk a hivatalos megerősítést!

A PlayStation-tulajok sem maradnak ki

A PS Store-ban elindult a már megszokott 12 Deal of Christmas promóció. Decemberben kétnaponta kapunk egy durva akciót. Ma és holnap a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebrationbe ruházhatunk be féláron (8990 forint).

Ezen kívül élesedett az egyet fizet, kettőt kap akció is. Az alábbi listából elég egy játékot megvenned, választhatsz mellé egy másikat, teljesen ingyen!

Köszi, crashpipi!

7.
7.
Chrysh
Amúgy még egy ideig GOG-on ingyenes a Neverwinter Nights Diamond Collection, remek keményvonalas fantasy RPG, volt már hozzá szerencsém, ezúttal a kiegeket is meg tudom legalább nézni.
6.
6.
Ooorky
Gog kezd felnőni, ami egyfelől jó dolog, mert sok játékot inkább náluk veszek meg mostanában, mint az indie szemetekkel telehányt Steam-en (bár 497 játékkal még mindig a Steam vezet nálam a gog-on birtokolt 107-tel szemben :D).
Másrészről itt is kezdenek megjelenni az indie szemetek és most nem Papers Please, Hands of Fate féle amúgy remek játékokra gondolok, hanem a Tempest szintű szutykokra...
5.
5.
Yanez
#3: Jaja, az AK piszok jó játék lett!!!
4.
4.
Az 1-et fizet 2-t kap tavaly se erte meg, direkt teljes aron vannak, ev kozben random akciok jobban megerik. Amugy most is, hard reset is olcso, sword coast legends 8 font, livelock 4 font...
3.
3.
DarkLord
Majd az Arkham Knight-ot akarom megvenni remélem, megint bedobják, mert most lemaradtam róla pont :S (Tudjáték mennyire rühellem, pedig Batman-t, de a játékok egytől-egyig zseniálisak és erről még jobbakat hallottam mindenhol!).
2.
2.
luzsi04
A 1-et fizetsz, 2-t vihetsznél durvák az árak, az talán nem is éri meg, max ha valakinek pont onnan kellene 2 játék, mert akkor kb 50%-on lehet mindkettő.
Tomb Raider pont jól jött, már terveztem kipróbálni.
1.
1.
Ugyanazt a store-t nézzük? Mert én olyan árakat látok, hogy kiesik a szemem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...