Brit toplista: a Call of Duty vitte a karácsonyt

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 28.
  • Toplista
Link másolása
Az Infinite Warfare immáron három hete vezeti az eladási toplistát az Egyesült Királyságban, hiszen a december 24-gyel véget ért héten sem talált legyőzőre. A sorrend nem is változott a hatodik helyig, ahol a Mafia III nagyot ugrott előre.

A múlt héten is a Call of Duty: Infinite Warfare volt a legkelendőbb dobozos játék az Egyesült Királyságban. A december 24-én végét ért héten nem nagyon változott a sorrend: a FIFA 17, Battlefield 1, a Watch Dogs 2 és a Grand Theft Auto V is tartotta magát.

A Mafia III-ra ráharaptak az emberek, négy helyet ugrott előre, míg a Ubisoft sportjátéka, a Steep két pozíciót javított egy hét alatt. A The Last Guardian ezúttal a top 20-ba sem fért be.

Lássuk a teljes listát!

  1. Call of Duty: Infinite Warfare
  2. FIFA 17
  3. Battlefield 1
  4. Watch Dogs 2
  5. Grand Theft Auto V
  6. Mafia III
  7. Steep
  8. Final Fantasy XV
  9. The Elder Scrolls: Skyrim - Special Edition
  10. Forza Horizon 3
  11. Dishonored 2
  12. Rocket League
  13. Titanfall 2
  14. Minecraft: Xbox Edition
  15. WWE 2K17
  16. Dead Rising 4
  17. LEGO Star Wars: The Force Awakens
  18. Overwatch
  19. Pokémon Moon
  20. Just Dance 2017
23.
23.
Beniciodeltoro
Most már igazán beüthetne az Armageddon.
22.
22.
ZsozeApa
#16: +
Ilyen egy igazi gamer elfogulatlan hozzáállása. Respect Sir!
21.
21.
Neo1989
Most ha ezt szeretik,szeressék. Ezért mondom h a jó, az egy szubjektív fogalom.
20.
20.
razipapi
#13: Igen, nekem ez a prototipusos fejlesztős (kicsit olyan mintha RPGböl emelték volna) dolog nagyon tetszik. És mindegyik fejleszthető fegyvernek van "skillje" is. Valamelyik gyorsabban reloadol meg ilyenek.
17.
17.
shatterhand
#10: Jaja. Meg mostanában a hardcoret is elkezdtem tolni és az is elég élvezetes. lassabb,okosabb játékot követel.
De már a dlc-t is várom. Az új zombis pálya kurvajól néz ki.
13.
13.
Duken
#2: +++
Nem lett ez rossz.Igaz sokadik rókabőr de fasza lett a kampány és rengeteg tartalom van a játékban.
12.
12.
maktub
#2: Én hardcore team deathmatchet játszok általában, de a matchmaking borzasztó. Kínlódva tölti fel a helyeket, ha pedig valaki kilép, akkor gyakran képtelen pótolni új játékossal.
11.
11.
kamgecam
#2: +1
Jobb lett mint a Bo3, legalábbis a single része, viszont a Bf1 multija nagyon beszívott, utána mindig a The Last Guardian-al nyugtatom az idegeimet Trico tutujgatásával.:)
10.
10.
DON GONDOCS
#9: A tactical team death machre gondolsz. Én is meglepődtem hogy berakták ezt a játékmódot és elég sokan játszanak is vele.
9.
9.
shatterhand
#2: +1
Es nem unatkozok ket meccs kozott se. Van még olyan jatek ahol a multiban rengeteg mod van (agyatlantol a hardcore csapatalapu taktikusig) es mindet toljak?
Es most még azok is ki vannak szolgalva akik nem akarnak jetpackezni. Fura volt leszallni a foldre de elvezetes az is. Marmint annak aki elvezte a repkedest.
8.
8.
crytek
#6: Nagyon nagy bánatomra. Soha nem fog az alapára így csökkenni ,hogy ennyi év után is még veszik az emberek.Más AAA game már rég 20 eurós alapáron kapja a -75%-okat :(
Mindegy csináljuk amit eddig várunk tovább.
6.
6.
kopic
GTA 5 ott rohad meg mindig...na eltakarodhatnak a sunyiba...
3.
3.
crytek
Amikor egy világ szégyene negativhullám mínusz hájpolt világrekorder game nem tud kikerülni nemhogy a top 10-ből de a top3ból se. Ennyit a sok gyökérről.
2.
2.
razipapi
Lehet ,hogy sok kritikát kapott az Infinite Warfare de akármilyen játékmódot is választok pöccre bedob egy fullos lobbyba (PS4). Valami mégis lehet ezzel a játékkal ha ennyien játszanak vele, nem?
1.
1.
Yanez
Hát igen, az első hármas, mint majdnem mindig: CoD, Fifa, BF. A multi mindent visz. Ebben a digitális világban ez bizony pozitívumnak számít, úgyhogy én örülök neki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...