Húszéves a Diablo, a Blizzard ünnepel

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 29.
  • Rendezvény
Link másolása
Holnapután, azaz december 31-én ünnepli húszéves születésnapját az első Diablo. Az évfordulóról a fejlesztők is megemlékeznek: a cég szinte minden játékában Diablo témájú eventek indulnak.

Hihetetlen, de igaz: december 31-én lesz húsz éve, hogy boltokba került az első Diablo. A hivatalos honlapon közzétett bejegyzés szerint a Blizzard nemcsak a Diablo III-ban ünnepli meg a jeles évfordulót, a cég nagyobb frencsájzaiban is lesznek ingame eventek.

Ahogy azt a Blizzard korábban megígérte, januárban indul a The Darkening of Tristram esemény a Diablo III-ban, így a játékosok újra bejárhatják az első rész katedrálisát. Az ingyenes frissítés a Diablo III: Reaper of Souls kiegészítője lesz, amely nemcsak a játék külsején változtat, az eredeti anyag pályáit és főellenfeleit is megkapjuk. Ehhez múltidéző irányítás és hangzásvilág dukál majd!

A Heroes of the Stormban Diablo témájú portrékat zsebelhetünk be, ha győzünk az új brawl térképen, míg a Hearthstone-ban egy "titokzatos csuklyás idegen" várja játékosokat, komor paklival a kezében.

Az Overwatchban olyan új spray-kre tehetünk szert, amiket a klasszikus akció-RPG ihletett, sőt az egyik új játékosikont egyenesen a Lord of Terrorról mintázták. A StarCraft II-ben a munkásaink portréján szintén a vörös ördög virít majd. Ha a World of Warcraftban gyalogszerrel járjuk Azeroth világát, furcsa dolgokkal találkozhatunk - lehet, hogy egy ismeretlen világ lényeivel futunk majd össze?

Bővebb részleteket és időpontokat később közöl a Blizzard.

5.
5.
markoci555
miért nem teszik ki a klasszikus játékok közé a warcraft 1-2-őt és a diablo 1-et? mekkora munka kell ehhez... azért mert azt már nem támogaták vagy ilyesmi? kit érdekel
4.
4.
Wadur
#1: Try this
http://amindenes.blog.hu/2015/05/01/diablo_1_hd-texturak
3.
3.
Tbone1942
Dobjanak már ki valami új cuccost mert egy hangyaszarnyit unalmas már. Amugy jah kiszúrták a szemünket.
2.
2.
KőbányaKispest
A nagy húszéves tiszteletre kiszúrják a rajongók szemét a nagy semmivel. Nagy vagy Blizzard mondhatom.
1.
1.
DarkLord
Azóta szeretem én is a Diablo-t és annak univerzumát, de mint írtam egy cseppnyi retro feeling nincs ebben a Diablo 1 remake-ben még csak nyomokban sem...szóval nagy ünnep semmi nélkül :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...