Életjelet adott magáról a Deep Down

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 16.
  • Hír
Link másolása
A Capcom tényleg nem adja fel, így a négy évvel ezelőtt bemutatott Deep Down kapcsán ismét életjelek érkeztek. A japán kiadó ezúttal a védjegy megújítása kapcsán erősítette meg, hogy nem halott a projekt.

Igazán kalandos időszakot tudhat maga mögött a Capcom dungeon-crawler játéka, a PlayStation 4-exkluzív Deep Down. Legutóbb épp augusztusban jelentettük, hogy a Capcom nem mondott le a projektről, így a több évnyi fejlesztés és a koncepcióváltás ellenére is gőzerővel dolgoznak azon.

Akkor ezt az Egyesült Államokban bejegyzett védjegy meghosszabbításával jelezte a kiadó. Ezúttal is ilyesmi történt, annyi különbséggel, hogy nem a tavaly meghosszabbított és még most is aktív védjegy kapcsán történt mozgolódás, a Capcom ugyanis teljesen érthetetlen módon, de fogta magát, és egy teljesen újat regisztrált.

A Deep Down eredetileg a PlayStation 4 bemutatkozásakor debütált, 2013 elején. Azóta rengeteg minden történt, hiszen korábban free-to-play modellre váltott a csapat, hogy aztán 2014-ben elhalasszák a kitűzött premiert, mondván, a fejlesztők célja, hogy teljesen kiaknázzák a PS4-ben rejlő potenciált. Ez valószínűleg annyira komoly feladat, hogy a Capcom még mindig gőzerővel dolgozik a projekten.

2.
2.
_Tappancs_
A motor techdemo pöpec volt, de a játék maga nem jött be.
1.
1.
Gykrizsi
"Ez valószínűleg annyira komoly feladat, hogy a Capcom még mindig gőzerővel dolgozik a projekten"
Bizonyára azért nem hallani róla 4 éve :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...