Megjelent a Vikings - Wolves of Midgard

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 25.
  • Videó
Link másolása
A Games Farm akció-RPG-jében egy drabális északi harcosnak kell megfékeznie Ragnarök rémségeit. A Vikings - Wolves of Midgard mindhárom platformon elstartolt, de a launch trailert még nézzétek meg!

A Vikings - Wolves of Midgard természetesen a skandináv mitológiára épül. Feladatunk az, hogy Jotan élőhalott hordáit és a Ragnarök más rémségeit megfékezzük - akár egyedül, akár egy barátunkkal közösen az online kooperatív módban.

Karakterünknek számtalan fegyver, így kardok és pajzsok, bárdok, kétkezes kalapácsok, fejszék és íjak állnak rendelkezésére, valamint pusztító varázslatokat is elsüthet. A nagyobb kihívással kecsegtető New Games+ mellett próbára tehetjük magunkat a Trials of the Godsban, amely egy különleges challenge mód.

A játék már elérhető PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

13.
13.
masuno
#12: Belekezdtem a játékba...Nagyon jónak tűnt mindaddig amig nekem is a pályán lévő bossnál egyszerűen megállt a játékmenet..... Újra inditottam a pályát ismét végig vittem de ugyanaz az eredmény....Nem tudok továbbmenni ....Szóval lehet nekem ennyi is volt a játék :D
12.
12.
DarkLord
Nálam is volt egy bug, ami viszont baromi nagy volt, mivel a pálya végén lévő boss legyilkolása után csak azt az opciót kaptam, hogy menjek vissza a faluba...nos én visszamentem, aminek az lett az eredménye, hogy az egész pályát újra kellett csinálnom és a boss is ott várt. Hamar végigcsaptam nem is ez volt a gond, hanem egymás után 2-szer nem olyan jó volt, mintha mehettem volna tovább új küldetésre és új map-ra.
11.
11.
Gykrizsi
#10: Konzolra tervezem, így futási dolgok remélem nem lesznek, de egyébként is pár hét múlvára gondoltam, addig ezek vélhetően javítva lesznek. De neked is kösz.
10.
10.
north
#9: Én mindenképpen először azt ajánlom próbáld ki a tört változatot, mert én érdekes bugokba futottam amikor bátyámmal játszottunk :D
-Az FPS Nem változik ha lejjebb vettem a grafot ugyan úgy 20 FPS körül ingadozik
-Korcsolyázó ellenfelek
-Rendszerint pálya elemek bekerülnek a textúrák alá (Pl.: Altar, kovács...stb)
-Valami érdekes mentési bug amitől az összes pályavégi főellenség ott bulizik a trónteremben persze load game után mind hazamegy józanodni, majd egy kis idő után megint ott kötnek ki xD
Viszont ezektől függetlenül nagyon szórakoztató a játék :D Érdemes a műfaj kedvelőinek vetni rá egy pillantást és kipróbálni. Mellesleg nem csak Online Coop van benne hanem LAN is!
9.
9.
Gykrizsi
#8: Még egyszer kösz, akkor szerintem majd rárepülök valamikor. :)
8.
8.
DarkLord
#7: Egyedül szoktam, mindig végigjátszani mindent először. Simán lehet haladni, ha netán nem akarsz akkora kihívást van 4 nehézségi szint.
7.
7.
Gykrizsi
#6: Köszi, még egy kérdés. Egyedül tolod, ha igen az milyen, lehet halad, vagy több emberre van kitalálva?
6.
6.
DarkLord
#5: Pc-n tolom, eddig 3 küldetést csináltam meg ez 3 map, mert mind más helyszínen játszódott. Grafika jó, történet eddig nem sok volt, az üsd vágd stílust elég jól hozza én egy dual wield karaktert indítottam, gyors és jól lehet vele haladni. Fejlődés elég egyszerűen van megoldva. A map-ok nagyok voltak így egy-egy fél óra is volt, grafika szép. Nem egy Diablo szint , de elég jól el lehet vele lenni azért, aki kedveli ezt a stílust. A boss-ok a pálya végén voltak , eddig felejthető kategória volt mind.
5.
5.
Gykrizsi
#4: Küldenél privibe egy rövid véleményt róla, mert érdekelne, csak az ára kicsit elriasztott. És ha netán konzolon, akkor milyen az irányítás?
4.
4.
DarkLord
Ma fogom tesztelni a játékot, engem nagyon érdekelt, amióta megláttam. Remélem játszva is adja majd a dolog és egy jó sztori / ütlegelés lesz.
3.
3.
Simonus18
Tök jó, hogy jönnek ezek a Diablo inspirálta gémek, mert lesz utánpótlás. Igaz én instant meg voltam elégedve a Path of Exile-al, még ma is az vagyok.
2.
2.
latis666
#1: :O Hát ez nem túl hasznos így. Még átkapcsolva is orosz feliratok vannak a tesztben. Persze aki tud oroszul annak éppenséggel jó.
1.
1.
crytek
VGA teszt

http://gamegpu.com/rpg/ролевые/vikings-wolves-of-midgard-test-gpu
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...