Öt nap alatt feltörték a Rime-ot

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 2.
  • Hír
Link másolása
Pont a hét elején írtunk róla, hogy a Tequila Works csapata megígérte, amint feltörik a Rime védelmét, hivatalosan is eltávolítják a játékból a Denuvo védelmet. Nos, a crack megérkezett, fejlesztők pedig tartották a szavukat.

Noha a stúdió két vagy három hetet jósolt a Rime feltörésére, mindez jóval kevesebb időbe telt a crackereknek. Mindössze öt nap alatt fektették két vállra a védelmét, amely rekord - a korábbi csúcstartót, a Resident Evil 7-et hét nap alatt törte fel a CPY csapata.

A társfejlesztő Grey Box betartotta az ígéretét, miután meggyőződtek arról, hogy a crack működik, egy javítással gyorsan eltávolították a Denuvót a Rime steames változatából.

A csapat ezenkívül egy olyan frissítésen dolgozik, amely orvosolja a VR-inicializálási problémát, és javítja a bizonyos hardverekkel kapcsolatos összeomlásokat is.

A játékról írt tesztünket hamarosan elolvashatjátok.

11.
11.
Rézfánfütyülő
#6: Bizonyítottan rosszabbul futott a Denuvo miatt, és most megszűnt egy rakat probléma, hogy kivették. Legyen csak őszinte az a mosoly. Alapvetőleg egy halom hulladék az olyan védelem, aki csak a vásárlót károsítja, hiszen a kalózverzió jobban fut.

A GOG megmutatta, hogy működik a DRM nélküli üzleti modell, csak jól kell tálalni (Aki jönne hogy a GOG is drm, higgadjon le gondolkozzon és ne mondjon hülyeségeket).

Am a Denuvo törése azért hosszú és nehézkes, mert minden játékhoz külön architektúra van, mindegyik más. A 4. verziónál tartunk, amit ironikusan a legkönnyebb feltörni - mert ellopták egy másik cég másolásvédelmét, és erre a verzióra távolították el, hogy ne legyen belőle jogi baj.... lett.

Ízlelgessétek az iróniát.
10.
10.
zozo76hun
9.
9.
GAMEROD
#8: Az már inkább attól függ, melyikkel foglalkoznak jobban. Az Unravel-t is rég fel kellett volna már törni.
8.
8.
EeRrTt
#7: A Dishonored 2ből mondjuk még nagyon nem láttam ilyen verziót(bevallom nagyon nem is kerestem), és gondolom ez miatt tartja úgy az árát
7.
7.
GAMEROD
Egy másolásvédelmet csak egyszer kell feltörni, utána már nincs velük gond a többi játéknál sem. A Denuvo azért időigényesebb mert módosítgatnak rajta, de az alapjának feltörése óta már csak szélmalomharc.
6.
6.
user101
T.A.P.S!
... meg egy szomorú, de semmiképp sem őszinte mosoly... De valahol várható volt a nyilatkozatok után...
5.
5.
Juha
Szerintem ha nincs az ominózus nyilatkozat, akkor pár hétig/hónapig bírta volna a védelem, így viszont kihívást jelentett a crack-csapatnak, ezért jobban ráfeküdtek... Happy End (?)
4.
4.
XuChi
#3: Hiàba, ami jó, az jó!! Witcher 3 pedig NAGYON NAGYON JÓ!!!
3.
3.
McDuff
#2: http://imgur.com/iBKCEz9
2.
2.
PaprikaJancsi
Fölöslegesnek tartom ezt a Denuvot. Witcher 3 minden mentes volt, és azért fogyott dögivel. :)
1.
1.
zimonyini
Durva sztori, a Denuvo megfeküdni látszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...