Jövő hónapban jön a Fable Fortune korai változata

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 7.
  • Korai verzió
Link másolása
A Flaming Fowl Studios és a Mediatonic bejelentette, hogy július 11-én debütál a Fable Fortune kártyajáték korai hozzáférésű változata, méghozzá PC-n és Xbox One-on.

A Fable Fortune eredetileg a Lionhead Studios égisze alatt készült, de miután a Microsoft bezárta az egykori legendás stúdiót, néhány korábbi alkalmazott úgy döntött, hogy frissen alapított csapatukkal, a Flaming Fowl Studiosszal befejezik a munkálatokat. Az alapvetően free-to-play modellt követő játékhoz először a Kickstarteren szerettek volna pénzt gyűjteni, de miután sikerült befektetőt találniuk, törölték az adománygyűjtő akciót.

A fejlesztés biztos mederbe terelése pedig azt is jelentette, hogy nyugodt körülmények között zajlott a munka, aminek eredményeként július 11-én az Xbox Game Preview program keretein belül be is mutatkozik a nagyközönség előtt a kártyajáték. A Founders csomaggal együtt 12,99 eurót kell fizetnünk érte, ami egyébként 40 dollárnyi ingame cuccot kínál, többek között 20 csomagnyi paklit, illetve két exkluzív kártyát.

15.
15.
Mr.Dead
#14: azért kéne mert az nem normális, hogyha futtat egyet is akkor eater nélkül kb 20-30% van arra hogy megvered+emiatt a szar miatt minden spellt lőhet arcba
14.
14.
Mortis
#13: ice block? azzal a lappal csak akkor van baj, ha a primordial glyph miatt ellenfél vagy 4-gyet játszik ki egy meccs alatt - inkább a glyph-fet kéne gyöngíteni használhatatlanságik, mert pont az ilyen megmozdulások miatt nagyon frusztráló tud lenni.
persze, nekem alapjáraton a ladder állapotával semmi bajom, rég volt hogy ilyen konzisztensen tudtam minden hónapban jó helyezést elérni. ha quest rogue-got nerf-felik nekem elég is (mondjuk 4 helyett 5-ször kellene kijátszani ugyanazt) - arénát kicsit sajnálom persze, de azt ugye helyre lehet tenni a meta-tól teljesen elkülönülő módszerekkel is, szóval hátha.
13.
13.
Mr.Dead
#12: Én miraclet játszok, de csakk azért mert kb 30 win és golden hero. (utana ctrl mage lesz nagyeséllyel)
Jó, persze, de azért még mindig több az ingyen pack mint egy éve. Bàtrabban is nyúlnak hozzá a metához nerf ügyileg(bár lehetne gyakrabban) és látszik hogy előre terveznek. Persze vannak hibák (ice block remélehetőleg hall of fame lesz stb) de ennyira változatos meta is rég volt, az más kérdés mennyire élvezetes.
12.
12.
Mortis
#9: "nem unalmas a hunter?"

eléggé a metától eltérő (pl. nincs is benne hyena-na) és öröm látni a meglepett ellenfeleket, szóval nem. az egyetlen deck, ami ellen konstans szívok vele az az elemental shaman, amiből ugye nincs túl sok.
esküszöm neked, én miracoli rogue-got már hetek óta nem láttam. mage-dzsekkel meg inkább a secret fajtával találkozom mindig, akik hál isten általában mindig lemaradnak tempo-ban a hunter-römtől - priest-tek közül meg találkoztam talán 2-3-mal és rendre a 7. körre vertem őket.
próbálkoznak, persze, csak nem képesek engedni a multicég mentalitásból: szórják a pakkokat? más kártyajátékok hetente adnak annyi ingyen pack-kot mint a HS új kiegészítőnként;most emelték a pack-kok árát nemrég; az Un'goro-ban az eddig legmagasabb a rarity-erő tengely. ezek szerintem a nem jó fajta próbálkozásra vallanak.
voltak azért szép idők Arénában: Un'goro megjelenése után kevéssel nagyon élvezetes volt - ugye még mindenki próbálgatott és elég kiegyenlítettek voltak a nyerési esélyek.
11.
11.
mephi
JA és hogy erről a játékról is írjak valamit, ezt is kipróbáltam, egy hétig folyamatosan nyúztam, de engem sajnos nem tudott meggyőzni, hogy többre lenne képes, mint a HS. Persze volt, amiben jobb volt a HS-nél, de összességében nem tudott meggyőzni arról, hogy időt és főleg, hogy pénzt fektessek bele.
10.
10.
mephi
#2: A HS-t senki sem akarja megelőzni, de bizony a tortából bőven elég nagy szeletet fog lecsípni a GWENT. Kb 2 hétig egyszerre játszottam a két játékkal, és végül mindenféle szívfájdalom nélkül engedtem el a HS-t, amivel megjelenés óta játszom.
Igen, kevesebb a random, de nem ez a fő indok.
A GWENT kint van már XBoxon, és PS-en is, játszottam már onnan ellenfelekkel. A telefonos változat szintén hegesztés alatt van. Hidd el bőven fog a GWENT magának játékost szerezni, és nézve az árazást, a sokkal sűrűbb balance-olást, meg is fogja őket tartani. De mint mondtam nem álmodnak a fejlesztők az első helyről.
9.
9.
Mr.Dead
#8: lul quest rugó
Nem, hanem miracle priest/miracle rugó/freeze mage(bár ezekben is van random, de a magenél csak a glyph, priest meg az új legend...a rugó más tészta)
persze nincs olyan deck mint wotog előtti patron amiben csak a draw volt az rng, de legalább látszik hogy próbálkoznak: kivették ragot, a concele-t (ennek a jàtékba se kellett volna bekerülni) meg minden kiegnél szórják az ingyen packokat+jelenleg minden classnak van vagy 2-3 deckje (leszàmítva a lockot), aréna meg kb 1 éve csak arról szól hogy mage-et vagy paladint pickelj
egyébként nem unalmas a hunter?
8.
8.
Mortis
#7: arénában durva az RNG: azelőtt se szívesen játszottam ott, de most kritikus a helyzet - életem első 0-3-ma is most fordult elő, pedig már pár száz próbálkozáson túl vagyok ott is.
remélem nem a quest rugót érted az egyik 'bonyolult deck' alatt: majdnem pirate warrior szint - custom hunterem-mel (átlagban 9-8-ig jutok vele, de nem játszok minden nap) majdnem ugyanolyan a nyerési arányom mindkettő ellen és minden meccs azon dől el, hogy jó időben húzom e ki a freezing trap-pet és explosive trap-pet.
7.
7.
Mr.Dead
#6: Lol azért ennyira nem szar a helyzet. Standard előtt/ előző rota előtt csak volt egy mill rugó, miracl, patron vagy freeze mage.
most nyilván elmentek ebbe az irányba ami szar, de most is van egy k3t bonyolultabb deck, ahol max a draw az rng.
6.
6.
imchristailor
#2: Még kevesebb az RNG? Az nem nehéz :D Hearthstone egy RNG simulator, semmi skill nem kell a játékhoz. A HS-nél casualebb játékkal még soha nem találkoztam.
5.
5.
PaprikaJancsi
#4: Értem, köszi...és igen kisebb, de szerencsére itt is van :D
4.
4.
Mr.Dead
#3: rng=random number generator
Összefoglalva, kb minden random dolog ami történik a játékban
2.
2.
Mr.Dead
Az a baj ezekkel, hogy egyik se fogja mégcsak megszorongatni se a HS-t.
Hiába ment a streamerek egy része gwentezni, amíg az sem jön ki mobilra esélytelen+hs jóval hangulatosabban néz ki (mondjuk ahogy hallom gwentben meg kevesebb az rng)
1.
1.
PaprikaJancsi
Majd meglesem, ha kijön, de most leginkább a Gwent az ami lefoglal kártyás játékok tekintetében.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...