Még mindig készül a Project Nova

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 9.
  • Hír
Link másolása
A hétvégén rendezték meg az EVE Vegas eseményt, ahol az EVE Online fejlesztőinek helyzetjelentése sem maradt el. Kiderült, hogy még mindig készül a Project Nova, és az EVE-univerzum mobilos mellékágáról is lehullott a lepel.

Habár az idei EVE Fanfestet kihagyta, a CCP állítása szerint még mindig fejlesztés alatt áll a Project Nova. A játékot még 2016-ban jelentették be, és azóta a legnagyobb csendben hegesztik, annyit lehet róla tudni, a PS3-exkluzív free-to-play shooter, a Dust 514 utódja lesz, amely szintén az EVE-univerzumban játszódott.

Az ígéretek szerint a következő hetekben több részletet is megosztanak a Project Nováról, azt pedig már most elárulták a készítők, hogy a lövöldét immár a Sumo Digital közreműködésével készítik. Ezzel egyébként megerősítették azokat a feltételezéseket, hogy a játék munkálatai nem zajlanak éppen zökkenőmentesen.

Mobilokra költözik az EVE-univerzum

Ezzel párhuzamosan bemutatkozott a Project Aurora, amely iOS-re és Androidra érkezik majd. A free-to-play anyag a PlayRaven segítségével készül, és az eddigi információk szerint egy MMO-szerű élményt kapunk, amiben együtt kell működnünk a többi játékossal, hogy kontroll alatt tarthassuk a galaxis közepét. A játékban vállalatokat irányíthatunk, a cél az természetesen, hogy a miénk legyen a legnagyobb mind közül.


Habár a végleges rajt csak 2018-ban várható, bizonyos területeken már a közeljövőben elrajtol a játék - a készítők valószínűleg így szeretnék tesztelni a címet.

2.
2.
Dante946
#1: A Dust 514 volt Ps3 exlusive :D
1.
1.
BloodyDeath
Ps3 exlusive???? Mi a p....
Nem gondoltam volna, hogy ilyesmi még megtörténhet. :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...