A Beamdog felújítja a Neverwinter Nightsot is

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A renoválásban járatos Beamdog egy újabb klasszikus szerepjátékot porol le: ezúttal a 2002-es Neverwinter Nightsra esett a választás. A tartalom a régi, de a látvány sokkal szebb lesz, és még 4K-támogatásnak is örülhetünk.

A Neverwinter Nights eredetileg 2002-ben jelent meg a BioWare fejlesztésében. A szerepjáték D&D 3. kiadása alapján készült a Forgotten Realms világán. Az emlékezetes kampányon felül a Dungeon Masterek megalkothatták saját kalandjukat, a játék támogatta a rajongói modulokat, így gyakorlatilag elég szavatos élményt nyújtott.

A Baldur's Gate két része és az Icewind Dale után a Beamdog kronológiai sorrendben halad a felújításokkal. A Neverwinter Nights: Enhanced Edition továbbfejlesztett látvánnyal és 4K-támogatással operál, a fordításokat frissítették, illetve a rajongók által kért hibajavításokkal is felvértezik a címet.

Több mint 100 órányi kaland vár ránk, játszhatunk egyedül, a barátainkkal, vagy akár 64 fős multiban is. A portrékat, a kezelőfelületet a nagyobb felbontáshoz igazították, fejlettebb pixel shadereknek és tisztább, élesebb post-process effekteknek örülhetünk. A kontrasztot és a mélységélességet is testreszabhatjuk.

Az előrendelők körében néhány szerencsés már letöltheti a játékot, importálhatnak modulokat és tesztelhetik a szervereket. Az Enchanced Edition kompatibilis lesz a korábbi mentésekkel, modulokkal és modokkal is.

Lesz Digital Deluxe-kiadás is, amely az alapjátékon felül három prémium kalandot (Pirates of the Sword Coast, Infinite Dungeons és Wyvern Crown of Cormyr), két betétzenei válogatást és egy új portrécsomagot tartalmaz.

A Neverwinter Nights: Enhanced Edition PC-re érkezik, a pontos időpont még nem ismert.

1.
1.
crytek
Gondolom akkor feltolják steamre, végre vártam már
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...