Cuphead - a Steamen viszik, mint a cukrot

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 28.
  • Biznisz
Link másolása
Hiába rétegjáték és hiába őrülten nehéz a Cuphead, úgy tűnik, a StudioMDHR több éves fejlesztése beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A csapat ugyanis a Twitteren megerősítette, már csak a Steamen elérték a bűvös egymilliós álomhatárt.

Hiába a Cuphead 1930-as évek rajzfilmjeit idéző varázslatos körítés, a játék valójában egy Dark Souls nehézségét idéző, kegyetlen platformerbe bújtatott szűnni nem akaró bossfight-cunami. Ez azonban nem riasztotta el a kíváncsi játékosokat, a rajongók ugyanis vevők voltak erre a koncepcióra, így a StudioMDHR megerősítette, hogy a run & gun platformjátékuk a Steamen már elérte az egymillió eladott példányt, míg a konzolos eladásokat is ideértve pedig már bőven afelett járnak.

Figyelembe véve, hogy rétegjátékról van szó és a megjelenés októberben volt, kijelenthetjük, hogy ez annak ellenére is elismerésre méltó teljesítmény, hogy a csapat egyelőre nem akarja elárulni, mennyi is fogyott Xboxon a játékból.

11.
11.
Karsayné Tímea
Sziasztok! Hol lehet beszerezni a játékot??? Sehol nem kapok! :-( Pc-re is van ugye?
Nagyon megköszönöm ha valaki megírja nekem!
5.
5.
CsocseX
#3: Mintha csak magamat hallanám... :D Csak ajánlani tudom.
4.
4.
CsocseX
A játék lényege pont az agyfasz, és azt azt követő sikerélmény. Nálam is itt pihen, kétszer végigpörgettem. Elsőre sok agykuki volt nálam is, másodszorra majdnem mindenhol A rankom volt, illetve rengeteg titkos dolgot is sikerült megtalálni. (jobban mondva az összeset, kicsit lassabban, meggondoltabban haladva meg is lehet találni mindent) Egy kicsit pihentetem, de szinte biztos, hogy hamarosan ismét előveszem. Pont a nehézsége miatt nem akartam belevágni, de aztán valahogy mégis befizettem rá. Hiba lett volna kihagyni. A megvalósításra már azt hiszem minden jelzőt felhasználtak korábban.
3.
3.
delphijos
Én a nehézség miatt nem szerzem be. Nincs már ehhez türelmem , kontrollert falhozvágni meg nincs kedvem.
2.
2.
GAMEROD
Egyetlen baj vele hogy túlzásba vitték a nehézséget, az odáig rendben hogy szokható, de bemelegítésnek rakhattak volna bele easy fokozatot is nem csak amolyan hard és hardest fokozatot, mert ilyesmivel elég sok vásárlót is lehet veszíteni, nem mindenki szeret agyf@szt kapni játék közben, fiatalabb vásárlókról le is mondhatnak ebben a formában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...