Blogajánló: Virtuális barátságok

Link másolása
Kicsit megkésve ugyan, de befutott az aktuális Blogajánló, amiben ezúttal is az elmúlt időszak írásaiból szemezgettem. Téma volt a címben szereplő virtuális barátság, valamint tesztek is színesítették a blogszekciót.

Rendhagyó módon ezúttal a mindig kellemetlenkedő és lesből támadó hétfőn jelentkezik a Blogajánló, melyben a blogszekció múlt heti terméséből szemezgettem. Ahogy azt megszokhattátok, ezúttal is három írás került be az ajánlóba.

Endless Space 2 - sajnos a múlt heti ajánlóból pár perc híján kimaradt Necreon írása, de sebaj, bemutatója egy hét elteltével is ugyanolyan részletes és olvasmányos, mint akkor volt. Mint mindig most is azt ajánlom, hogy a játék ismerete nélkül is nézz rá a cikkre, hátha kedvet kapsz hozzá!

Shadow of the Colossus gyorsteszt - maktub bemutatója - ahogy arról a cím is árulkodik - nem túl hosszú, ennek ellenére remek vitaindítónak bizonyult, így az írás mellett a kommenteket is lesd meg!

Virtuális barátságok - folytatódott a Blog Marathon, a heti felvonást pedig sloth készíthette el. Nagyon érdekes témát kapott, mellyel kapcsolatban egy elég személyes írással készült. Gamerként bizonyára sokaknak ismerős lesz a virtuális barátság, mellyel kapcsolatban szinte mindenkinek van egy-egy érdekes sztorija, melyet akár meg is oszthat a kommentekben.

Ennyi lett volna a heti ajánló, kivételesen a héten még egyszer jelentkezem, addig olvasgassátok a blogokat!

1.
1.
Yanez
Gratula a zseniális írásokért!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...