Karaktervideókon a Far Cry 5

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 2.
  • Videó
Link másolása
A mai nap elég termékeny a Far Cry rajongói számára. A rövidfilm délutáni előzetese és némi gameplay után négy karaktervideóval jelentkezett a Ubisoft. A főbb NPC-k - köztük az Atya, azaz Joseph Seed - szépen beköszönnek.

A sajtó képviselői már kipróbálhatták a Far Cry 5 megjelenéshez közeli verzióját, így számos gameplay érkezett a shooterről. Ami viszont a legfontosabb, számos konkrétumot is megtudtunk.

Most már biztos: loot boxok nem, mikrotranzakciók viszont lesznek a játékban. Valódi pénzért játékbeli kreditet - silver bart - vehetünk, amiből különféle kozmetikai elemeket vásárolhatunk karakterünknek. Silver bar a játékbeli teljesítményünk után is jár, ezt válthatjuk be durvább fegyverekre, ruhákra és járművekre is.

A PC-s verzió jól optimalizáltnak tűnik, számos grafikai opcióval szabhatjuk testre a játékot. Az alábbi képsorok a számítógépes verzióból származnak:

Most pedig jöjjenek a karaktervideók!

Az első Joseph Seedről szól, aki az Eden's Gate kultusz vezetője. Nem maradhatnak ki a fivérei, John és Jacob sem, de beköszön Faith Seed is, a család egyik rejtélyes tagja, aki, úgy látszik, teljesen átadta magát a vallásnak.

Megjelenés: március 27-én PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Aki még több gameplay bemutatóra vágyik, az erre fáradjon.

1.
1.
RangerFox
Hát ez egyre jobban érdekel. Nagyon jónak ígérkezik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...