Switch - egy év után nullázódik a játékidő

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 4.
  • Gyászhír
Link másolása
Egyéves szülinapját ünnepi a Nintendo Switch, ám jó pár felhasználó kellemetlen meglepetésről számolt be. Egy hiba miatt egy év elteltével resetelődik a játékokkal eltöltött idő mutatója, mivel a masina csak a napokat és a hónapokat számolja.

Tegnap, azaz március 3-án ünnepelte egyéves születésnapját a Nintendo Switch. Azok a felhasználók, akik már a premier napján megvásárolták a gépet, furcsa hibáról számoltak be a ResetErán. Úgy tűnik, hogy a Switch csak egy évig követi nyomon a játékidőt, amint eltelik 365 nap, nulláról indul újra a számláló.

Bizonyára egy rendszerfrissítéssel orvosolható problémáról van szó, de jelen állás szerint csak a napokat, heteket és hónapokat számlálja a gép, és ha eltelik egy év, nem tudod megnézni, hogy mennyi játékidőt tettél bele az adott címbe.

Úgy látszik, nemcsak pár elszigetelt esetről van szó: a GameSpot és a Polygon is megerősítette a dolgot, noha a Nintendo azt nyilatkozta, hogy "csak néhány felhasználónál jelenik meg helytelenül a játékidő". Mindenesetre a kiotóiak tudnak a hiányosságról és remélhetőleg tesznek lépéseket a hibajavítás érdekében.

9.
9.
FlexSteel
#4: :D Ez jó. Még mindig jobb mintha szétfőne és ehetetlen maszlag lenne belőle.
Ugye szombati paprikás csirke?
7.
7.
zozo76hun
azert erdekes hogy vagy ne gondolt a nintendo erre vagy valami bug, ami csak most jott elo. de mindegy, azert csak meg tudjak csinalni.
6.
6.
Derivel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...