A Metal Geartől búcsúzik Sam Fisher

A Ghost Recon: Wildlands legújabb frissítésében egy olyan PvE-küldetést kaptunk, melyben Sam Fisher is tiszteletét teszi. Az egyik átvezetőben még a Metal Gear Solid főhősére is utalnak.

A Ghost Recon: Wildlands legújabb ingyenes frissítésében debütált a Special Operations küldetéssor, amelyben a Splinter Cell főhőse, Sam Fisher is feltűnt. Ezúttal ráadásul ismét Michael Ironside szólaltatta meg, amiért jár a piros pont!

Az egyik átvezető jelenetben érdekes easter eggnek lehetünk tanúi:

Miután Sam titkos információkat szerzett egy CIA-ügynöktől, a férfi megemlíti Grimnek, hogy van egy másik fickó, aki szalagot visel a fején és képes bejutni ellenséges bázisokra. Grim szerint a tagot magára hagyták, így ő visszavonult. Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy Snake-ről, a Metal Gear Solid főhőséről van szó.

Samet ledöbbenti a hír, hiszen kiderült, nem ő az egyetlen, akiről megfeledkeztek. Nagyjából ugyanúgy érzi magát, mint a Metal Gear rajongói Kojima távozása után.

A küldetés befejezése utáni eszmecserében a készítők arra is utaltak, hogy Sam Fisher még visszatérhet. Érdemes lesz nyomon követni az E3-as híreket!

A Ghost Recon: Wildlands - és benne az említett misszió - ingyen kipróbálható lesz a hétvégén.

8 komment - szólj hozzá!