E3 2018: Jump Force - Son Gokuék dühbe gurulnak

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 11.
  • Videó
Link másolása
Első pillantásra nem tudtuk hova tenni a Bandai Namco verekedős crossoverét. Annyi biztos, hogy a Dragon Ball, a Naruto és a One Piece karakterei esnek egymásnak rombolható, 3D-s környezetben. Lássuk az első gameplayt!

A Jump Force egy 3D-s környezetben játszódó verekedős anyag, amely számos ismert frencsájz hőseit tudhatja maga mögött. A Dragon Ball, a Naruto, a One Piece karakterei olyan durva harcot vívnak egymással, hogy szó szerint kő kövön nem marad.

Az IGN mikrofonvégre kapta a játék producerét, Koji Nakajimát, aki még több részletet elárult a Jump Force-ról. A történetet nem kell komolyan venni, lényegében azért van, hogy az eltérő univerzumok harcosai végül egymásra találjanak. Csatáik nem kímélik New Yorkot sem, akár még a felhőkarcolókat is összedönthetjük.

Az anyag nemcsak a Bandai Namco játékai közül szemezget, hiszen a japán Shounen Jump mangaantológia 50. szülinapja alkalmából lát napvilágot. Több sorozat is futott már a folyóiratnál, ami gyakorlatilag kiapadhatatlan karakterforrást jelent. Son Goku, Naruto, Sasuke, Monkey D. Luffy már biztosan helyet kap benne, lévén a bemutatkozó trailerben már feltűntek, de ott lesz még Frieza is. A Death Note-ból ismerős Ryuk és Light Yagami is feltűnik a játékban, de nem biztos, hogy játszható hősként, néhány ismert arc ugyanis NPC-ként lesz jelen.

A 2019-ben érkező Jump Force PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, de a Switch-változat sincs kizárva.

4.
4.
Shannaro
#3: Ezzel csak az a baj, hogy sok manga futott a magazinban, és mindnek más-más a stílusa, így nagyon szétesne az összkép. Elismerem, hogy nem igazán szemet gyönyörködtető, de legalább közös alapra helyezi a karaktereket.

Amúgy király, hogy a Yu Yu Hakusho-ra, meg a Boku no Hero Academia-ra csak annyit mondott "no comment" :D Azokat már úgysem hagyják ki ebből :D Én kíváncsi lennék, hogy mindenki megkapja-e az eredeti szinkronját, mert az adna a hangulathoz rendesen (már ami az anime-ként is megjelent műveket illeti).
3.
3.
adamsfamily
A műanyag effekt nélkül szerintem akár szép játék is lehetne.Próbálták élethűre csinálni a karaktereket,ahelyett,hogy inkább példát vettek volna a dragon ball budokai szériáról,vagy akár a fighter z-ről.Az a stílus jobban illik egy ilyen játékhoz.
2.
2.
Mr.Dead
Nekem eddig eza legnagyobb meglepetés, tekintve hogy mennyi manga futott a jumpban.
1.
1.
Matt94
Nem tudom mi ez, de nekem tetszik. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...