Jövőre új Diablo-projekteket jelentenek be

Már a Blizzard is tudja, hogy a BlizzConon kicsit félrementek a dolgok a Diablo kapcsán, hiszen sokan nem egy mobilos spin-offra vártak. Aggodalomra nincs ok, 2019-ben egy rakás bejelentéssel készülnek a fejlesztők.

Sokáig hangosak voltak a fórumok a Diablo: Immortal bejelentése után, hiszen sokan nem egy mobilos mellékágra vártak a BlizzConon, hanem a teljes értékű folytatás leleplezésére. A fejlesztők azóta nem győznek tüzet oltani, de már talán ők is belátják, az idei rendezvény egy kicsit félrement.

Tegnap a Blizzard közösségi menedzsere, Nevalistis a hivatalos fórumon próbálta nyugtatni a rajongókat, és egyben biztosította őket, hogy 2019-ben több Diablo-projektet is bejelentenek. Talán a várva-várt Diablo IV-et is.

"Rengeteg tervünk van több Diablo-projekttel kapcsolatosan, amelyeket a következő év folyamán leplezünk le. Nagyon szeretnénk már mesélni róluk, de még várnotok kell rá, hiszen arra törekszünk, hogy megfeleljenek az elvárásaitoknak, de most is, mint bármikor, elkötelezettek vagyunk, hogy olyan Diablo-élményeket szállítsunk, amikre a közösség büszke lehet" - írta Nevalistis.

Reméljük, nem feleslegesen gerjeszti a kedélyeket a szakember, és tényleg a Diablo új részéről, vagy az első rész remake-jéről van szó, nem pedig csak egy képregényről, ruhakollekcióról vagy bármi másról.

12 komment - szólj hozzá!