Advanced Warfighter 2 bejelentés, képek és videó

  • Írta: Daks
  • 2006. december 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Az UbiSoft ma megerősítette az eddig is nyílt titokként kezelt Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 készültét. A bejelentés mellé egy új videó is érkezett!
Az UbiSoft ma megerősítette az eddig is nyílt titokként kezelt Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 készültét. A bejelentés mellé egy új videó is érkezett!

A Ghost Recon sorozat új része PC-re, Playstation 3-ra, Xbox 360-ra és PSP-re 2007. tavaszán érkezik meg. A játék 2014-ben, az USA-Mexikó határ mentén fog játszódni, bevetéseinket pedig nem csak új fegyverek és technikák segítik majd, hanem új egységek is.

Az egyik ilyen új ember a felcser, aki akár a tűzvonalba is képes berohanni, hogy megmentse a sebesült katona életét. És az újítások sora még mindig nem ért véget! A mesterséges intelligencia okosabb lesz, a grafika sokkal szebb, sőt lesznek új vizális effektek is, na meg persze olyan finomságok, mint airstrike, jet fighter, és nehéztüzérség! Imádjuk!


4.
4.
nfsman
hehe a trailer trailerje nah ez a helkyes kifejezés erre külömben ez leginkább a nagy büdös semmi volt ez volt a nesze semmi fogd meg jól mert az mi hogy elesik egy tag és azt ordítaj az őrmester h. hey get mitchel! neh mind1 az első része nekem is teccet kiváncsi leszek mit hoznak ki ebbből...
3.
3.
machintos
szhelyen már multhonapban volt tcs koncert.

ebként iit láccik hogy az ubitörödika psp-vel.:)(rainbov six vegas-t is átportolják)igy továb srácok.fuck ea!!
2.
2.
FNorberto
15-e jó nap lesz!!!Tankcsapda koncert és ez a trailer:D:D
1.
1.
machintos
hoppá jö psp-re is királyság.!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...