A BioWare még nem végzett a Mass Effecttel

Ugyan a Mass Effect: Andromeda hűvös fogadtatása után a sorozatot parkolópályára tette az Electronic Arts, azért a BioWare-nek még így is vannak tervei a sorozattal.

A Mass Effect: Andromeda bukását követően az Electronic Arts úgy döntött, kicsit jegeli a sorozatot, így a BioWare a következő években jó eséllyel az Anthemmel, illetve a Dragon Age negyedik részével lesz elfoglalva. Ennek ellenére a stúdió alkalmazottai nemrég interjút adtak a Polygonnak, ahol a franchise jövője is szóba került. A beszélgetésből egyértelművé vált, hogy a BioWare a történtek ellenére sem mondott le a sorozatról, és bizony komoly terveik vannak a Mass Effect univerzumával.

Casey Hudson, a BioWare vezetője például úgy nyilatkozott, hogy a széria nagyon is életben van és folyamatosan azon gondolkodik, mennyire szuper dolgok érkeznek majd. A kérdés csak az, mikor tudnak visszatérni a franchise-hoz. Lényegében ugyanezt nyilatkozta az Anthem és a Dragon Age-sorozat producere, Mark Darrah is, aki megerősítette, a Mass Effect-sorozat nagyon is él. Szerinte rengeteg lehetőségük van, hiszen akár az Andromeda-vonalat is továbbvihetik, ahogy a harmadik epizód sztoriját is tovább lehet gondolni. Később a stúdió producere, Michael Gamble a Twitteren is megerősítette, hogy a csapat természetesen nem végzett még a Mass Effect-játékok fejlesztésével.

27 komment - szólj hozzá!