The Division 2 - extra játék a PC-s előrendeléshez

Még egy fokkal csábítóbb lett a The Division 2 PC-s változata. Három Ubisoft-játék közül válogathatnak a márciusban érkező shooter előrendelői, ráadásul viszonylag friss címekről van szó.

A konzolosok sajnos kimaradnak ebből a buliból: a The Division 2 PC-s előrendelői zsebre vághatnak egy extra játékot is! Ráadásul nem holmi hulladékcímekről van szó, három AAA-kategóriás Ubisoft-fejlesztés van a terítéken: a Ghost Recon: Wildlands, a Watch Dogs 2 és a Far Cry: Primal közül választhatunk akkor, ha a UPlayen, vagy az Epic Games Store-on folytatjuk le a korai vásárlást.

Az akciót egyébként megtaláljátok az említett klienseken az előrendeléskor, de ide kattintva is lecsekkolhatjátok a dolgot a The Division 2 weboldalán.

Az akcióhoz egyébként nem feltétlenül kell előrendelnünk a játékot, hiszen az egészen március 31-ig érvényes - két héttel a The Division 2 megjelenése után. Ha tehát ellenzitek az előrendeléseket, akkor sincs semmi gond, nyugodtan várjátok meg az első beszámolókat és teszteket, nem maradtok le így sem semmiről!

A Tom Clancy's The Division 2 március 15-én rajtol PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

19 komment - szólj hozzá!