Epic Store Mega Sale - hova tűntek a játékok?

Megkezdődött az Epic Games Store első nagy leárazása, amely gyakorlatilag az itt meglelhető összes játékot érinti. Igen ám, de az akció idejére néhány kiadó eltávolíttatta a saját címeit a platformról.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, elindult az Epic Games Store első komoly vására, amely keretei közt néhány címhez egészen alacsony áron juthatunk hozzá, minden egyébhez pedig 10 dolláros kedvezményt kaphatunk, ha legalább 15 zöldhasút leteszünk a kasszánál. Ez az utóbbi grátisz pedig olyannyira globális a platformon, hogy a még meg nem jelent, csupán előrendelhető játékokat is érinti.

Néhány kiadónak azonban nem tetszett, hogy az Epic még a megjelenés előtt mesterségesen csökkenti a játékaik értékét (még akkor sem, ha az így keletkezett árkülönbözetet az Epic állja, nem pedig a kiadó), így ideiglenesen levettek néhány címet a platform kínálatáról.

A Paradox Interactive volt az első, aki a jövőre érkező, de már most berendelhető Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t húzta le az Epic oldaláról, ezt pedig követte az Oxygen Not Included, később pedig a szintén csak előrendelhető Borderlands 3 is. Az akció végeztével a játékok visszatérnek majd az Epic Games Store-ra, jelenleg azonban hiába keressük ott őket.

Néhány még meg nem jelent cím azonban továbbra is elérhető a platformon, ezekre pedig még mindig érvényes a 10 dolláros kupon. Ilyen például Frogwares detektívjátéka, a The Sinking City, vagy a Quantic Dream PC-re is bejelentett sikercíme, a Detroid: Become Human is.

30 komment - szólj hozzá!