Borderlands 2 DLC-vel vezetik fel a harmadik részt?

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 30.
  • Pletyka
Link másolása
A PlayStation Lifestyle névtelen forrása szerint az E3 hetében mutatkozik be a Borderlands 2 legújabb DLC-je, a Commander Lilith and the Fight for Sanctuary, ami jó eséllyel hidat képez majd a második és a készülő harmadik rész között.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Gearboxnál idén tényleg minden a Borderlandsről fog szólni. Nem elég, hogy a csapat finomhangolt kiadásban újra kiadta a sorozat első felvonását, a Borderlands: Game of the Year Edition új változatai mellett a The Handsome Collection is kapott egy ingyenes 4K/UHD-pakkot, a játék ráadásul a következő havi PlayStation Plus-kínálatban is felbukkan.

Ezzel azonban nincs vége, egy, a PlayStation Lifestyle-nak nyilatkozó névtelen, de megbízható forrás ugyanis arról számolt be, hogy a Borderlands 2 kap egy ötödik bővítményt, ami a második és a harmadik rész közötti hídként egyfajta felvezetés lesz a Borderlands 3 szeptemberi megjelenése előtt. Erre enged következtetni a DLC címe is, ami állítólag Commander Lilith and the Fight for Sanctuary lesz. Ez azért érdekes, mert Lilith ugye biztos szereplője a harmadik epizódnak.

A letölthető bővítmény állítólag az E3 hetében mutatkozik be és egyelőre csak az tűnik biztosnak, hogy PC-re, PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra jelenik meg. A régebbi konzolváltozatokról nem ejtett szót az informátor.

4.
4.
user101
#3: Úgy érted, hogy nem akarod újra kijátszani ? :)))
3.
3.
kopic
Ez azert nem semmi, hogy 7 ev utan is jonni fog dlc a 2.reszhez! Instant vetel lesz! Azt tudja valaki esetleg hogy a 2.resz menteset at lehet e vinni 360-rol, One-ra?
2.
2.
user101
Ja-ja, csak ignorálják ahogy kell, azzal a .....-al nem vagyok hajlandó játszani, ide nekem a DLC-t, de izibe! :D
1.
1.
Nem a Tales of Borderlands jatszodik a ket resz kozott? Vagy az most ignoralva lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...