Dave Bautista eljátszaná Marcus Fenix szerepét

Talán keresni sem lehetne megfelelőbb színészt Dave Bautistánál a Gears of War-franchise arca, Marcus Fenix alakításához. Az adaptáció ismét mozgásnak indult, az amerikai színész pedig elárulta: ő mindent megtett azért, hogy megkapja a szerepet.

Az előző konzolgeneráció elején, gyakorlatilag tizenegynéhány évvel ezelőtt fogant meg a Gears of War-mozifilm ötlete, de mint oly sok adaptációé, ez sem hozott gyümölcsöt a mai napig. A projekt azonban az utóbbi időkben ismét lángra kapott valamelyest, hiszen tavaly novemberben megtudtuk, hogy F. Scott Frazier dolgozik a forgatókönyvén, alig egy hónapja pedig kiderült az is, hogy a film nem követi majd szorosan a videojátékok történetét.

Ráadásul ahogy közeleg a Gears 5 megjelenése, úgy lesz ismét egyre aktuálisabb a topik, nem csoda hát, hogy a rajongók ismét elábrándoznak azon, hogy milyen is lehetne egy igazán remek feldolgozás. A legendás COG-parancsnoknak, Marcus Fenixnek mindenképpen helyet kell találni a vásznon, erre a szerepre pedig sokak szerint Dave Bautista lenne a tökéletes választás.

Az amerikai színész Twitteren csatlakozott a párbeszédhez, ahol elárulta, hogy nagyon szívesen elvállalná szerepet. Megtudhattuk azt is, hogy Bautista a saját elmondása szerint mindent elkövetett azért, hogy ő vihesse vászonra Fenixet, de úgy tűnik, hogy egyelőre nem keresték meg őt ezzel kapcsolatban. Az IGN egyik korábbi podcastjében egyébként Rod Fergusson, a The Coalition fejese is elárulta, hogy nagyszerű ötletnek tartaná, ha Dave Bautista játszaná Marcus Fenix szerepét, ez a döntés azonban nem az ő kezében van.

9 komment - szólj hozzá!