GC 2019: Megmutatják a Gears 5 kampányát is

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 12.
  • Teaser
Link másolása
Jövő héten veszi kezdetét az idei Gamescom, így aligha meglepő, hogy egyre több teaser szállingózik a fejlesztők és kiadók háza tájáról. Most épp a Gears 5 kapcsán kaptunk kiváló híreket.

Azt nem mondhatnánk, hogy a Microsoft rejtegetné a Gears 5-öt, elvégre még egy két hétvégés bétatesztet is tartott a rajongók kedvéért, tény azonban, hogy két játékmódról csak alig-alig osztott meg információkat a cég: a hordamód és a kampány is egészen háttérbe szorult az elmúlt hónapokban, pedig már vészesen közeledik a szeptember 10-én esedékes megjelenés.

A jó hír az, hogy jövő héten változik valamit a helyzet, Geoff Keighley erősítette meg a Twitterén, hogy augusztus 19-én, vagyis egy nappal a Gamescom hivatalos rajtja előtt újabb Gears 5-látnivalókra számíthatunk. Elsőként a hordamódot láthatjuk viszont az Inside Xbox kölni különkiadásában (ez 17 órakor rajtol), majd a kampányból is kapunk némi ízelítőt az esemény hivatalos Opening Night Live műsorában (ami pedig 20 órakor veszi kezdetét).

A korábbi teaserek alapján az Opening Night Live több mint 15 bemutatót tartalmaz majd, köztük a Death Stranding új kedvcsinálóját is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...