Megvan az új James Bond-film címe

No Time to Die. Ezzel a címmel érkezik jövő áprilisban a legendás filmsorozat huszonötödik felvonása. Ez jelöli majd Daniel Craig utolsó körét a világ legsármosabb kémjének szerepében.

Még egy utolsó rodeó, mielőtt Daniel Craig is szögre akasztja James Bond szmokingját. Az 57 éves franchise 25. felvonása ma megkapta a hivatalos címét: a No Time to Die feliratot kell majd keresnünk a mozipénztárnál. A cím egyébként remekül passzol néhány korábbi rész tematikájához, hiszen a halállal kacérkodó titkos ügynök szerepelt már a Live and Let Die, a Tomorrow Never Dies és a Die Another Day elnevezésű darabokban is.

A történet szerint Bond, maga mögött hagyva a titkos ügynökök életét, Jamaicában sütteti a hasát, amikor is Felix Leiter (Jeffrey Wright) a CIA nevében ismét segítségül hívja őt. A brit kém egy eltűnt tudós nyomába ered, de a nyúlüreg természetesen a vártnál jóval mélyebbre vezet. Itt lép majd be a képbe Bond legújabb ellenlábasa (Rami Malek) is, aki egy veszélyes új technológiával fenyegeti a világ erőegyensúlyát.

A No Time to Die 2020 áprilisában kerül a mozikba.

9 komment - szólj hozzá!