TGS 2019: Íme, a Project Resistance első teasere

Ahogy az várható volt, ma végre befutott a következő Resident Evil-játék első kedvcsinálója. A négyfős kooperacióra építő spin-offról több információ is várható, hiszen hamarosan indul a Tokyo Game Show.

Nemrégiben bemutattuk a következő Resident Evil-játék első képeit, és ahogy arra számítottunk, most végre teljes pompájában megérkezett a teaser. További jó hír, hogy a Capcom valószínűleg nem mostanában kezdett bele a fejlesztésbe, hiszen korábban már a nagyközönség tagjai közül szemezgették a játék első tesztelőit. Ennek ellenére a japánok egyelőre csupán annyit árultak el a mellékágról, hogy egy csapatalapú túlélőhorrorra kell számítanunk, de a lenti kedvcsináló eléggé beszédes ahhoz, hogy ne kelljen vakon találgatnunk.

Négy fiatal, egyelőre ismeretlen túlélőt láthatunk, akik valószínűleg az Umbrella Corporation egyik laborjában néznek szembe a szörnyűségekkel. A hagyományos fertőzöttek mellett láthatunk lickereket is, de a teaser egyértelmű sztárja Mr. X, akit látszólag távolról irányít a tinicsapat rosszakarója.

Nem ez az első alkalom, hogy a számozott Resident Evil-széria mellékutat tegyen egy négyfős kooperatív játék erejéig. Biztosan sokan emlékeztek még a 2012-es Operation Raccoon Cityre (ha nem, akkor ne bánjátok, nem sokról maradtatok le), ami a horrorelemeket szinte teljesen elvetve egy pörgős, négyfős csapatmunkára építő TPS lett.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan melyik vonalon mozog majd a Project Resistance, de a hét második felében zajló Tokyo Game Show alkalmával valószínűleg választ kapunk egy-két kérdésre.

6 komment - szólj hozzá!