Hat Batman-játékot ad ajándékba az Epic Store

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 19.
  • Akció
Link másolása
Szombaton Batman-nap, ráadásul a nyolcvanadik születésnapját ünnepli a derék Denevérember, az Epic Games Store pedig méltóképpen akar megemlékezni ezekről a jeles eseményekről.

Az Epic a múlt héten rendhagyó módon nem árulta el, hogy pontosan melyik játékokat kapjuk majd meg ajándékba ezúttal, a közzétett teaser alapján azonban ki lehetett találni, hogy itt bizony ömleni fognak a Batman-címek. Így is lett.

A héten a Batman: Arkham Collectiont és a LEGO Batman Trilogyt csaphatjátok hozzá az Epic Games Store-könyvtáratokhoz fizetés nélkül, ami összesen hat játékot jelent: a Batman: Arkham Asylum, a Batman: Arkham City és a Batman: Arkham Knight mellett a három számozott LEGO Batman-játék is a tiétek lehet.

Az akció a jövő héten ér véget, és talán érdemes is egy picit várni a letöltéssel, mert a hír megírásakor épp mattot kapott az üzlet webes felülete. Addig is ízlelgessétek, hogy a Batman-csomagot a Metro 2033 Redux váltja majd, amely szintén egy kiváló játék.

32.
32.
adamsfamily
#28: A tankozást tényleg kicsit túlzásba vitték.Teljesen kipörgettem mindegyik Arkham-ot,de az Arkham Knight-nál már én is untam a végefelé,hogy mindenhez a Batmobil kell.Amúgy nem lett volna rossz játék.
31.
31.
#29: De amúgy gyorsan hozzáteszem, hogy én el tudom fogadni, ha valakinek tetszett a játék, örülök neki. Nekem pl jobban tetszett az összes többi rész.
30.
30.
#29: De egy játékkal játszottunk. Ráadásul a PC portnak megszűntek már rég a gondjai és gépem is van hozzá, hogy simán 60-al menjen (ahogy előtte is volt). Itt a játék maga a gond. Mindenféle szempontból. Ez a port akkori minőségi problémáitól nyilván független.
29.
29.
Yanez
#28: Akkor nem egy játékkal játszottunk. Lol az autóval csak olyan helyeken kellett átugrani, ahol a pálya további részén is szükség volt a verdára. Nem azért, mert batman ne tudott volna. :D Rossz sztori?????? Gyenge minőség????? Ha a pc-s minőségre gondolsz még megértem, mert a portolást nagyban elcseszték. Tényleg nem egy játékkal játszottunk.
27.
27.
Kreto
Klienssel vannak bajok sajna és nem látom hogy ömlene bele a pénz és a fejlesztés. Ennek ellenére nincs bajom az epiccel. Paragon megszüntetésekor visszaadtak egy csomó pénzt a játékosoknak. Ezt nem nagyon lehetett más cégnél látni. Az ue4 is kedvező feltételekkel használható. A játékfejlesztőknek is kedvezőbb a velük kötött szerződés. A kliens meg csak kialakul remélhetőleg.
De a steam meg a valve sem hibátlan sőt... :D
A többi konkurens kliensről meg ne is beszéljünk.
25.
25.
Yanez
#20: De tényleg, mi a baj a Knightal? Az egyik legjobb Batman game!
24.
24.
Hanoi
Epicnek hála már így sincs hely a vinyón... Dehogy is nincs :D egye fene, beszerzem mind a hármat.
21.
21.
pjoco
Összes megvolt Steam-en de behúztam itt is. Egy launcherrel több vagy kevesebb már nem számít. Elfér a gépen. Van hely. Már vagy 30 játékom van így amit ingyen osztogatott az Epic.
20.
20.
Akinek nem kell nem kattint rá, akinek kell az rákattint. Mondjuk én az arkham Origins-nek jobban örültem volna, mint a full szar knight-nak, de ajándék lónak...
19.
19.
B-Shaggy
#9: Elvileg mindkettő kiadásban bennevan az összes DLC.
18.
18.
Tokodboy
Na vam még aki sír?
Látom még van.....
11.
11.
PaprikaJancsi
Na ez szuper, már csak az Arkham Knight maradt ki, nagyon örülök most ennek.
10.
10.
crytek
#2: Filléres batmanak csak azoknak nincsenek meg akiket nem is érdekel. Kösz kihagyom az alamizsnát inkább megyek steamre acsikat vadászni bennük mert ott ugye van rá lehetőség.. Az ingyen epic dolgokat meghagyom másnak...
9.
9.
dvs00
Bele is basztam mindet a könyvtárba. Kérdés, hogy pl a Lego Batman 3 az a DLC-kkel együtt van?
8.
8.
Stranger
Hát igen, ez tényleg baszó. Sajnálom, hogy nem gyűjtöttem a gémeket az elejétől.
7.
7.
hedzsooo
#5: Jaja, én is nagyon utálom magam de hát sajnos ez van ;(
5.
5.
pécégémer
Engem már megvettek. Tudom büdös kurva vagyok. Beleköptem a saját számba ezért. :'(
2.
2.
Yanez
Ez brutális! Ez az epic tényleg hű a nevéhez! Jó játékot hozzá gamer társak! Neked is crytek!
1.
1.
hedzsooo
Hát ez durva, EPIC miatt lassan tényleg nincsen értelme több játékot venni a kövi 10 évre... Na jó, a Cyberpunk 2077-et, + a CDPR későbbi játékait mondjuk leszámítva.. :-)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...