Resident Evil 3 - ilyen lesz a gyűjtői kiadás

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 23.
  • Hír
Link másolása
Nem csak a tengerentúlon, de Európában is kapható lesz a Resident Evil 3 remake-jének gyűjtői kiadása. Az öreg kontinensre szánt kiszerelés pontos tartalmát a hajtás után ismerhetitek meg.

A meglehetősen borsos áron, 215 fontért árult gyűjtői változatot a PlayStation 4- és Xbox One-tulajok szerezhetik majd be. A játék lemezes kiadása mellett kapunk egy lentikuláris borítót, Raccoon City térképét, egy művészeti albumot, a játék zenei anyagát, valamint egy pofás Jill Valentine-szobrot is.

A Resident Evil 3 április 3-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A játék a Resident Evil: Resistance című multiplayer mellékágat is tartalmazni fogja.

11.
11.
manderel
#6: A Dead Space inkább azért volt jó, mert jól ötvözte a kettőt. Megvolt a nyomasztó hangulat, és közben néha a frászt hozta rád.
Ha csak az egyik van meg a kettőből, az tényleg nem mindig működik.
10.
10.
doma002
#9 Én azt mondom egy horrorjáték nem attól jó ha tele van jumpscare-ekkel hanem, ha megvan neki az ijesztö hangulata egész végig. Egész idö alatt félsz, hogy mikor fog valami vagy valaki rád támadni. Nagyon nem tetszett például, hogy az ijesztgetés az Until Dawn-ban a jumpscare-ekre épült. Jó játék volt de túl sok volt benne a jumpscare. Nem baj ha van egy pár jumpscare egy horrorjátékban de nem legyen tele velük a játék, inkább az ijesztö hangulatot probálják meg elérni.
6.
6.
JohnSpartan
#5: Az nem probléma ha eltörik, de ha pl hardcore modon nyomod 2 zombi megeszi a késedet ami szerintem tulzás. Én nem is használtam màr 3. 4. Végigjstszásnál... csak a helyet foglalta a tatyóban. A para faktort nem azzal kell növelni szerintem hogy kinyírjàk a legfontosabb fegyvert a jàtékban. Ha a púlzusomat akarják feltólni akkor ne azzal akarják ezt elérni hogy kevesebb fegyvert vagy elhasznàlódó fegyvereket tesznek bele... sok más lehetőséggel lehet azt adagolni amit hiányóltam is. Mint pl jumpscare-ekkel vagy a hangok nyugott pillanatokból való gyors váltása ( Dead Space), lepjen meg egy horror játék.

Mai napig a Dead Space-t tartom a legparádabb jàtéknak pedig elég akció dús volt mégsem ment a kàrára. Pontosan tudtàk hogy nem a fegyverek gyengítésén van a hangsúly ha paráztatni kell. Arra ott vannak a meglepetések, sunyiba mögéd kelrülő ellenfelek akikre addig nem is figyeltél és hangot sem addtak ki magukból azt hírtrlen betoppannak nagy hanghatás közepette. És ezt a Dead Space magas fokon űzte!!!
5.
5.
Dízel
#4: Pont ez volt a lenyege, hogy eltorjon. Ez ezy tulelo jatek es ha nincs mivel megvedenee magad akkor jogos a panik. Persze majd minden zombit le porgo rugasozunk. Mi abba a kihivas?? Ne konnyitsuk mar le a gamet.
2.
2.
Dízel
Gyujtoi kiadas kar az aron rugozni, aki igazi fan megveszi. A jill szobrot mondjuk elfogadnam en is. Atom game lesz.
1.
1.
JohnSpartan
Azt nem mondom hogy a gyűjtői be lesz tárazva de hogy ez az a jàtèk amit ebben az évbe a legjobban várok és elő lesz rendelve az biztos. Gyerekkorom kedvenc játékát remakeelik! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...