Horizon: Zero Dawn - újabb jelek a PC-s portról

Ezúttal a francia Amazon árulkodott a Horizon: Zero Dawn eddig be nem jelentett PC-s változatáról. Már jó ideje pletykálják a PlayStation 4 egyik legnagyobb exkluzív címének multiplatformosodását.

Egyre gyakrabban vetül fel mostanában a Horizon: Zero Dawn PC-s portjának kérdése. Legutóbb decemberben röppentek fel a pletykák arról, hogy akár idén februárban megjelenhet az átirat, a PC-s verzió létezését pedig később a Kotaku mindig jól informált újságírója, Jason Schreier is megerősítette. A hónap végéhez közeledve egyre kevesebb esélyt látunk a februárra szóló bejelentésre, habár egy hirtelen premier egészen költőien hatna, hiszen a játék most 28-án ünnepli a harmadik születésnapját.

Bárhogy is legyen, az egyre valószínűbb, hogy valami készülőben van, a ResetEra fórumozói ugyanis kiszúrták, hogy a francia Amazonon feltűnt a játék PC-s változata. A címen, a platformon és a kiadón kívül nem láthattunk itt egyéb információt, így megjelenési dátumot sem, a webáruház pedig viszonylag hamar el is távolította a kilistázott terméket. Az időzítés mindenesetre egészen stílszerű - reménykedjünk benne, hogy a Guerrilla Games tényleg meglep minket valamivel a következő napokban!

63 komment - szólj hozzá!