Call of Duty: Warzone - túl a 15 millión

  • Írta: sirdani
  • 2020. március 15.
  • Hír
Link másolása
Az Activision ismét közzétette a hivatalos eredményeket a battle royale-játékmódra kihegyezett ingyenes játéka kapcsán. A Warzone a szombati napra virradóan a 15 milliós határt is átlépte, és a játékosok számra egyre csak nő.

A megjelenés utáni első napon a Warzone rögtön 6 millió játékossal nyitott, amit aztán az elmúlt két nap során további 9 millióval egészen 15 millió játékosra tudott bővíteni. Ez a szám egyébként a szintén ingyenes Apex Legends legendás eredményeit is túlszárnyalta; a Respawn Entertainment alkotása 72 óra lepörgése alatt éppen csak túllépte a 10 milliós küszöböt.

Ami pedig a folytatást illeti, bár nem valószínű, hogy bármiféle visszaesésre számíthatnánk a közeljövőben, az Infinity Ward mégsem bízza a véletlenre a sikert; a legutóbbi értesülések szerint ugyanis nagyon úgy fest, hogy hamarosan érkeznek a 200 fős összecsapások is.

12.
12.
r3dman
Szerintem komoly lett.Top 3-ba általában benne vagyok.
11.
11.
Kisjack241
#6 érdemes kikapcsolni a crossplayt, akkor nem rak össze egeresekkel. Úgy azért egyenlőbbek az esélyek. En azt várom hogy legyen teljesen solo, mert én egyedül nyomom, de nem sok reményem van 3 fős csapatokkal szemben.
10.
10.
Clayman
Nekem annyira megtetszett ez a Warzone hogy rögtön meg is vettem a teljes játékot is. Végre egy olyan multis játék amiben van sikerélményem. Kivéve a Gunfight módban, ahhoz még kell egy jó pár óra gyakorlás.
9.
9.
diyig55894
Ha csapattársat keresel nézz be hozzánk!
Magyar Call of Duty Közösség: https://discord.gg/McCRnTP
7.
7.
Lorthirash
#6: Natívan támogatja a játék egér+bill-t ps-en is.
6.
6.
kryszisz
#3: Na mentem benne pár kört, és ugyanoda jutottam, mint mindig: béna vagyok én ehhez a "kontival multit" dologhoz, de nagyon. Mindig, amikor pár single játék után úgy érzem, hogy most már tök fasza vagyok kontrollerrel, bepróbálok egy multit, ami olyan szinten demotivál, hogy nemcsak a többjátékos mókatól, de az egész PS-től elmegy a kedvem:/ Megérte leszednem a 100 gigát...pedig amúgy tetszett a dolog.
5.
5.
Lorthirash
Jó lett szerintem kifejezetten jó ez, csak szerintem mint ahogy a többi BR játék is sokkal jobb lehetne armor nélkül.
4.
4.
Darksiders84
#3: Szerintem ha tetszik akkor csak több gyakorlás és egy idő után már nem lesz az gyors. Emlékszem amikor elkezdtem az Apexet mindig leszedtek killem se aztán seson 2-re már belerázodtam mostanra lett már pár ezer killem és jópár winem is van azért rankedbe predátor nem lettem de platinumba darálok amikor sikerül mert oda aztán tényleg összeszokott csapat szükséges különben csak az idegbaj.
3.
3.
godach
#2: Persze, vannak jó dolgok benne. Az autómata felszerelések és ilyesmik nekem is bejönnek. Nem is értem, miért nem használják ezt minden ilyen játékba, az analóg kicsit kizökkent, hisz úgyis a nagyobb scope-ot rakom fel stb. Grafika is tetszik, és még tudnék mondani pozitívumot viszont a BR nekem a Survivor taktikával tetszik igazán és ez valamint az apex is túl gyors nekem :D
2.
2.
kryszisz
#1: Én még csak a practice-t csináltam meg, az alapján tetszik a dolog, főleg, hogy nem kell attachmentekkel meg inventory managementtel szórakozni. Kontrollerrel nem szeretem az ilyen dolgokat csinálni, sokkal körülményesebb, mint egérrel. Majd ma belenézek rendesen, csak randomokkal túl sok kedvem nincs, Apex is azért maradt abba, mert a kb. 10 meccsből amit toltam 1x rakott össze értelmes játékosokkal. De hát próba cseresznye.
1.
1.
godach
Tettem vele pár kört, nekem ugyan az a bajom vele mint az Apex-el. Én a PUBG-ban és RoE-ban pont azt élvezem, hogy nem annyira pörgős (ha nem akarod). Nekem itt sokat kell az ellenfélbe lőni és fordítva is. Ott pont az növeli az adrenalinom, hogy egy tisztáson átfutva akármikor bekaphatok egy-két találatot és vége.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...