Két új játékmódot kapott a Call of Duty: Mobile

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 24.
  • Letöltés
Link másolása
A hónap elején vette kezdetét a Call of Duty: Mobile legújabb szezonja, ennek apropóján érkezett most két játékmód a lövöldébe, amelyek limitált ideig lesznek elérhetőek.

Az elmúlt hónapok legnagyobb mobilos sikerét tudhatja magáénak az Activision, a Call of Duty: Mobile csak a tavalyi év végéig 180 millió letöltést hozott össze. Ezek után nem meglepő, hogy a készítők a nagytesókhoz hasonlóan gondozzák a játékot, március elején rajtolt el például a cím legújabb szezonja.

Ennek részeként érkezett most két limitált ideig elérhető játékmód a Call of Duty: Mobile-ba. A Rapid Fire-ben jóval hamarabb süthetjük el az operátorok különleges képességeit, illetve a scorestreakeket is könnyebb elérni, emellett végtelen mennyiségű lőszert kapunk, szóval óriási darálásra számíthatunk. Siessetek, mert a Rapid Fire csak március 26-ig játszható!

A Sticks and Stones a második játékmód, és valószínűleg nem ismeretlen a Call of Duty-rajongók számára. A sorozatban már többször is találkozhattunk vele, és egy erősen limitált fegyverarzenállal - tipikusan egy íjjal és egy fejszével - kellett bebizonyítanunk benne, hogy ki a legkeményebb a vidéken. Az egyszerű pontgyűjtögetést a fejsze borítja fel, ami nullázza az áldozatunk pontjait.

A rossz hír az, hogy az új tartalmak érkezésével párhuzamosan a zombimódnak búcsút intünk.

1.
1.
diyig55894
Magyar Call of Duty Közösség: https://discord.gg/McCRnTP
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...