Egy játék miatt sem tartják vissza az új Xboxot

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 2.
  • Hír
Link másolása
Habár a Microsoftot is érintik a koronavírus-járvány hatásai, az első találgatásokkal ellentétben úgy néz ki, hogy az Xbox Series X rajtját nem kell elhalasztani miatta. A nagy kérdés az, hogy mi történik, ha késnek a nyitócímek?

A Sony és a Microsoft is kommunikálta már, hogyan érinti a koronavírus-járvány, és jelenleg mindkét cég azon az állásponton van, hogy nem kell majd elhalasztania a következő generációs konzoljának az év végére időzített premierjét. Azt viszont elismerték, hogy a home office-ra átállított stúdiók miatt a játékfejlesztések ütemezése felborulhat - a Minecraft Dungeons csúszását már be is jelentették.

Jó-jó, de mi történik akkor, ha a next-gen konzolok legfontosabb nyitócímei sem készülnek el időben? Az amerikai IGN az Xbox-csapat vezetőjével, Phil Spencerrel készített interjút a legutóbbi podcastjében, ahol arra is kitértek, hogy visszatarthatja-e a Microsoft az Xbox Series X premierjét egy-egy kiemelt játék miatt. A jó hír az, hogy Spencer szerint ez nem fordulhat elő, majd azt is megemlítette, hogy az első számú nyitócímként beharangozott Halo Infinite munkálatai a nehézségek ellenére jól haladnak.

Az úriember azt is leszögezte, számukra az a fontos, hogy az Xbox különböző szolgáltatásai megfelelően működjenek majd az új konzol rajtjakor.

38.
38.
Őrnagy
És én, mint casual gamer, kurvára elégedett vagyok a Game Passel. Mindig jön valami, ami érdekel. És lehet, hogy a God of War, meg az Uncharted, meg a Last of Us kapja a legnagyobb reklámot, engem sajnos nem túlzottan érdekelnek. 4 éven át PS tulaj voltam, fasza, de több okból is visszatértem a Boxhoz.
Ezzel együtt bevallom, jól esne, ha egyszer csak a Microsoft bemutatna egy olyan előzetest, ami leviszi a fejem.
37.
37.
Őrnagy
Amúgy azt gondolom, ha már a Microsft felvásárolta azokat a bizonyos játékfejlesztő cègeket, biztos kezdeni is akar velük valamit. És valószínüleg nem csak a régi címek folytatására szerződik velük. Bár erre nem mernék fogadni...
35.
35.
Obi Wan Kenobi
#27: Hát nem tudom. Nekem a Halo multija sose tetszett, a storyja annál inkább. A Halo egy abszolút techdemo volt elég jó storyval (CE), aztán a 2-vel tudták tetézni, a 3-mal lezárták, a Reach-csel pedig hakniztak egyet. Az utolsó kettőt nem is említeném egy lapon a korábbiakkal, főleg a multi. Szerintrm sokkal jobb volt a story is és a multi is a régi Halo-nál, úgy hogy a multi akkor se volt odab@szóan jó.
33.
33.
Guba32
#31: Én csak a számozott részekkel játszom,pedig már a Horizonnak biztos nagyobb tábora van,de az a része engem sem érdekel.Ez nem az új Grid,ez a régebbi Switch változata.2-szer megcsinálni egy futamot egymás után...
17.
17.
crytek
#16: Unalmas középszerű címek...de még mennyire :) HALO MCC is alig fogy kb eladtak megint 5 millát belőle azt még kint sincs belőle minden rész.... Szerintem sok cég szeretne ilyen szar és unalmas játékokat csinálni amiket újra kiadva ismét veszek 5+ milliók..Szegény MS biztos egész nap emiatt zokog, hogy ez is mennyire félresikerült
Bárcsak a siker miatt elhoznák pc-re /steam-re a Gears összest is...egy ilyen kollekcióba.
13.
13.
crytek
#10: Igen psnownál látom is mert kettéveri az egész game passt minddnestűl... Ms is szedhetne zsetont ha nem 1$-t adna 200 játékot... De ők tudják ő én használom
10.
10.
#8: Te is érthetnéd már, hogy a konzolgyártásnál a pénz az nem az eladott hardverben van. A havidíj a jövő. Havidíjat pedig mindkettő kérni fog. A szolgáltatásoké a jövő.
2.
2.
Igaza is van pegint. A szolgáltatás a lényeg, nem egyes játékok.
1.
1.
GemForge
Akkor a Ps5 is időben érkezik majd. Sztem sok hónapos versenyelőnyt egyik cég sem fog adni a másiknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...