Apex Legends - saját eventet kap Bloodhound

Az Apex Legends következő eventje a nyomkövető legenda, Bloodhound körül bonyolódik. Az esemény ideiglenes változásai mellett jóval véglegesebbek is jönnek: mostantól mindig lehetőség lesz kétfős csapatokban nekivágni a játéknak.

Tegnap jelentette be a Respawn, hogy egy új, The Old Ways elnevezést kapó event veszi kezdetét az Apex Legendsben április 7-től. Az esemény tizennégy napja alatt Bloodhound (aki sztorivideót is kapott) próbatételein vehetünk részt: a World's Edge-et a Titanfall 2-ből is ismerős, prowler nevű fenevadak lepik el, és értékes holmikat őriznek. A vadállatok levadászása azonban nem lesz egyszerű, hiszen nemcsak velük, hanem más játékosokkal is szembe kell néznünk. Az event jutalmai között exkluzív tárgyak és limitált ideig elérhető skinek is lesznek.

Míg a The Old Ways csak két hétig tart, néhány újítás végleg a játékban marad. Így például hetedikétől bármikor játszhatunk párosban is, nem kell várnunk, hogy a csapatunk három főre bővüljön. Emellett a pályarotációt is bevezetik, így a játékosok bármikor kiválaszthatják, hogy a Kings Canyon vagy a World's Edge pályán szeretnének-e játszani.

1 komment - szólj hozzá!