Definitív kiadást kaphat a Mafia II

Újabb játékok buktak le idő előtt, hála a korhatár-besorolásokat végző szervezeteknek. Úgy tűnik, hogy definitív kiadást kap a Mafia második része, és a Saints Row: The Third remastere is úton van már.

A koreai korhatár-besorolásokért felelős szervezet két játékot buktatott le a minap. Ezek közül a Mafia II: Definitive Edition az érdekesebb, ahol a platformlistát még nem ismerjük ugyan, de szerencsére a cím így is elég beszédes ahhoz, hogy magabiztosan tippeljünk meg egy PS4-es, Xbox One-os (és esetleg PC-s) újramegjelenést.

A koreaiak szerint az SNK Gals’ Fighters is új platformot célzott meg magának, méghozzá a Nintendo Switch képében. A találgatások szerint a Neo Geo Pocket Coloron elrajtolt verekedős játék a készülőfélben lévő Samurai Shodown NeoGeo Collection előrendelői ajándéka lesz, valahogy úgy, mint a Samurai Shodown Switch-verziójánál a Samurai Shodown! 2 volt.

Az ESRB sem hagyott minket csámcsognivaló nélkül, az amerikai szervezet a Saints Row: The Third Remasteredről rántotta le a leplet, amely PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik majd. Úgy tűnik, a Koch Mediánál alaposan felkészülnek az új rész bemutatkozására.

17 komment - szólj hozzá!