Úgy tűnik, úton van a Mafia III: Definitive Edition is

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 7.
  • Pletyka
Link másolása
A hétvégén már kiszivárgott, hogy definitív kiadást kaphat a Mafia második része, most pedig arra vonatkozóan érkeztek hasonló bizonyítékok, hogy a harmadik részt is újra kiadhatják a készítők.

A hétvégén számoltunk be róla, hogy a koreai korhatár-besorolásokért felelős szervezet bevizsgálta a Mafia II: Definitive Edition címet viselő anyagot, ami alapján úgy tűnik, hogy új kiadással jelentkezhet hamarosan a játék. 

A minap ezt a tajvani kollégák is megerősítették, az ő adatbázisukban ráadásul a Mafia III: Definitive Edition is felbukkant, így ha minden jól megy, hamarosan két Mafia-újrázásnak is örülhetünk. A premiert mindkét esetben PC-re, PS4-re és Xbox One-ra ígérik.

Habár hivatalos bejelentés még nem érkezett a témában, az efféle szivárgások általában valódinak szoktak bizonyulni: legutóbb épp a Saints Row: The Third Remastered esetében láttunk hasonlót.

12.
12.
GAMEROD
#11: Kinek mi. Nekem nem jött be. Kellemetlen grafika, - nem azt mondom hogy ronda de valahogy kellemetlen zsizsikszerű meg a színvilág, rengeteg bug és szintén a sok kihagyott/lebutított dolog elvette tőle a kedvem már az elején. Na meg a fütyörészgetés.
11.
11.
Sandic1994
#10: Nekem benne volt a top 3-ban, 65 órával. Ki lettek pörgetve a DLC-k is, sőt megkerestem egy kivétellel az összes magazint is, szerintem az az egy valamilyen bug miatt nem elérhető. Engem nagyon elkapott a hangulata, még a repetitív küldetések ellenére is.
10.
10.
GAMEROD
Annyira jó játék lett, hogy 2016. október 20. óta 53 percet tudtam vele játszani, tehát a legutolsó a steam listában. Utolsó előtti az Iron Snout 11 órával.
9.
9.
BorisMetod
Szóval kif#snak egy bugos sz#rt, meg hozzá pár fizetős dlc-t, a játékot meg b#sznak kijavítani. Eltelik egy kis idő, úgy tesznek, mintha minden rendben lenne, és kiokádják a különálló DEFINITIVE editiont, hogy vedd meg újra 30-60 dolláros áron, hátha akkor játszható formába kerül ez a gányolmány?!?! Hogy rohadnának meg.
8.
8.
NathanDrake
Ez a kiadás abból fog állni, hogy az alapjáték mellé hozzá rakják a season pass tartalmát, és az összes létező patchet amit kiadtak. Nem lett volna rossz a Mafia 3 mert történetileg szerintem jó lett, és a 60as éveket is nagyon jól bemutatták na meg meg a zenék alatta, azok nagyon fel tudták dobni a hangulatot. Nekem azzal volt problémám hogy hiába raktak bele egy hatalmas nagy térképet de minden egyes mellékküldetés arról szólt hogy: foglald el területeteket, meg tegyél kárt a gyárakba, és hallgasd le az embereket.
3.
3.
ribizly
#2: Ez egy igen szörnyű dolgot vetít előre számomra:
A jelen konzolokon 30FPS-el fog menni, míg csak az újakon fog magasabb refresh-el.
2.
2.
crashpipi
A 3 már akkor jött ki, amikor volt Pro és X. Nem nagyon volt tartalék power bennük... Nem az új konzolokra kellene kiadni?
1.
1.
vanpear
Hát erre szükség van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...