Itt nézd vissza a ma esti Inside Xboxot!

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 7.
  • Videó
Link másolása
Különlegesnek ígérkezik a ma esti Inside Xbox-adás, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy belekukkanthatunk az Xbox Series X-re (is) megjelenő címek játékmenetébe. Nézd velünk élőben!

Magyar idő szerint 17 órakor kezdődik a legfrissebb Inside Xbox-epizód, amelyet az alábbi lejátszó segítségével élőben is követhettek. Mi a magunk részéről igyekszünk minden fontosabb hírről beszámolni az adást követően, annál is inkább, mert nagy nap ez a mai: itt láthatunk először Xbox Series X-en rögzített gameplay videókat!

Noha már leírtuk korábban, szögezzük le gyorsan: ma a Microsoft külsős partnereié a főszerep, új Halo-előzetesre tehát ne várjatok. Ellenben megkapjuk az Assassin's Creed: Valhalla első játékmenet-előzetesét, meghallgathatunk néhány fejlesztőt arról, hogy ők miként aknázzák ki az új konzol erejét, továbbá néhány cím esetében a Smart Delivery-támogatást is bejelentik majd.

A műsor nagyjából egyórás lesz, és az ígéretek szerint sok új játékra számíthatunk, köztük olyan címekre is, amelyek még sosem szerepeltek xboxos show-ban. A Microsoft egyébként az év hátralévő részében minden hónapra tartogat valami újdonságot, erről itt írtunk bővebben.

Update! A műsornak vége, felvétel alább:

4.
4.
Tokodboy
De jo latni hogy látványban egyik játék sem közelíti meg tlou2t:)
3.
3.
adamsfamily
#2: A Medium szerintem érdekes játéknak tűnik.De elég ratyi volt a felhozatal.Minimális gameplay és a gépet se mutatták meg,hogy mit tud.

A Scorn például már egyszer volt előzetessel,de szerintem gameplay-t még senki nem látott belőle.Ránézésre eléggé látszik rajta,hogy a készítőknek nagyon bejött az Alien és a Prometheus.
2.
2.
azureknight0715
Hát ez a legrosszabb sony state of playnél is rosszabb volt :D kb semmi nem volt benne, az ac gameplay az nem volt gameplay. Egyedül a vampire trailer volt jó, de így ennyi :D maga a grafikai változást nem látom még :D Reméljük a sonynak is lesz erre ey válasz előadása
1.
1.
Codehook1337
Hol volt ebbe gameplay az ac bol? :Dd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...