Próbahétvégén a Far Cry 5 és a Darkest Dungeon

  • Írta: gorien
  • 2020. május 28.
  • Akció
Link másolása
Mind a Steamen, mind a Uplayen találhatunk ingyenes szórakozást az előttünk álló hétvégére. A Ubisoft a Far Cry-sorozat ötödik részét teszi játszhatóvá néhány napra, míg a Steamen a Darkest Dungeon sötét kazamatáiban barangolhatunk.

Két nagyszerű cím is elérhető lesz egy ingyenes hétvége erejéig az elkövetkező napokban: a Steamen a Darkest Dungeon, a Uplayen a Far Cry 5 lesz játszható.

Előbbi az utóbbi évek egyik leghangulatosabb roguelike-ja, amelyben lovecrafti ihletésű szörnyekkel és átkokkal kell felvennünk a harcot ősünk sötét kazamatáiban. Az ingyenes hétvége ráadásul egybeesik az új kiegészítő érkezésével is, a The Butcher's Circusban már más játékosok ellen is játszhatunk. A próbaidőszak ma 19 órakor kezdődik és június 1-ig tart.

A Ubisoft pedig a Far Cry-sorozat legutóbbi részét, az Amerikában játszódó Far Cry 5-öt teszi ingyenessé május 29. és május 31. között, szóval erre kevesebb időnk lesz. Várhatóan nem lehet az egész játékot felfedezni ennyi idő alatt, úgyhogy ha meghozná a kedved, a Ubisoft leárazásokkal vár: nemcsak ez a rész és a DLC-i lesznek akciózva, hanem az egész sorozat is.

2.
2.
crytek
Eddig jó a próba Uplay be se jön :)
1.
1.
Clayman
Ha ezt két héttel hamarabb megteszik, nem vettem volna meg a Far Cry5-t, mert kiprobalas után szinte biztos nem adtam volna ezért pénzt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...