Crash Bandicoot-bejelentést teasel az Activision?

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 18.
  • Teaser
Link másolása
Az Activision egy 200 darabos puzzle-lel lepte meg a nyugati sajtó képviselőit, amely egyértelműen a Crash Bandicoothoz kapcsolódik. Beigazolódnak a hírek, és valóban jöhet az új rész?

Az Activision egy minap egy 200 darabos puzzle-lel lepte meg a nyugati sajtó képviselőit, amely mellé egy, "a kedvenc bandikutunk" által szignózott üzenetet is csatolt: "Egy kis apróság, ami segít elütni az IDŐT." Ez alapján viszonylag egyértelműnek tűnik, hogy a kiadó valamilyen bejelentésre készül a Crash Bandicoot kapcsán, korábban a Spyro Reignited Trilogy és a Crash Team Racing Nitro-Fueled érkezését is hasonló ajándékokkal vezette fel.

A puzzle kirakva így festett egyébként, a kép az amerikai IGN-től származik:

Az igazán nagy kérdés az, hogy mi lehet majd a bejelentés tárgya. Habár végtelen mennyiségű Crash-epizód van még a kiadó portfóliójában, amit fel lehetne újítani, ezúttal nem zárható ki az sem, hogy egy teljesen új rész készül a cégnél. Erről árulkodik az is, hogy a fenti képen látható maszkot még egy Crash-játékban sem láthattuk korábban, egyedül a Sony egyik élőszereplős reklámjában tűnt fel egy villanás erejéig, ami már akkor is intenzív teóriagyártásra késztette a rajongókat:

A témáról hosszabban is írtunk: ebben a cikkben egy csokor bizonyítékot szedtünk össze arra vonatkozóan, hogy valóban készülhet a Crash Bandicoot folytatása, amely a pletykák szerint egyébként még idén megjelenik, és Crash Bandicoot Worlds lesz a címe.

Drukkoljunk!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...