Hivatalosan is bemutatkozott a Far Cry 6

A héten lényegében minden kiszivárgott a Far Cry legújabb részéről, az imént azonban a Ubisoft formálisan is lerántotta a leplet a játékról. Lássuk, hogyan brillírozik Giancarlo Esposito a főgonosz szerepében!

A Far Cry 6 Yara karibi szigetén játszódik majd, amit Anton Castillo (Giancarlo Esposito) tart az uralma alatt. Habár a játékról lényegében minden olyan információ kiszivárgott a héten, amit a Ubisoft Forwardra szántak a készítők, a műsorban végül formálisan is leleplezték a 2021. február 18-án PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re érkező játékot.

A show-ban levetítették a Far Cry 6 fent látható intróját, emellett egy cinematic előzetesnek is örülhettünk, amelyben Anton Castillo fiát (és egyben a leendő El Presidentét), Diegót is megismerhettük. Hamar kiderül majd, hogy Anton nem éppen az a mintaapa, és ez alatt nem csak azt értjük, hogy hagyja a srácot gránátokkal játszani.

A négy éve készülő játék főszereplője egyébként Dani Rojas lesz, aki női és férfi karakter is lehet, emellett meg is szólal majd, ami az ötödik rész után remek hírnek tűnik. 

13 komment - szólj hozzá!