Brit toplista: a Ghost of Tsushima most is a csúcson

Nem történtek látványos változások a britek játékfogyasztási szokásaiban az elmúlt héten. A Sucker Punch szamurájos játéka változatlanul az élen áll, míg a tíz legtöbb játék között nem találunk új megjelenést a legfrissebb összesítés szerint.

Annak ellenére, hogy 68 százalékkal kevesebb példány kelt el belőle, mint múlt héten, a Ghost of Tsushima változatlanul uralja a brit dobozos eladásokat – ez a visszaesés egyébként is jellemző a nyitóhét utáni időszakra.

Hasonlót esett a Paper Mario: The Origami King is, neki azonban ez csak a negyedik helyre volt elég: az ezüstérmet átadta az Animal Crossing: New Horizonnak. Ezzel ráadásul elesett a múlt héten még érvényes „legjobban fogyó Paper Mario-játék" címtől, ugyanis visszaszorult a 2007-es, Wii-re kiadott Super Paper Mario mögé, már ami a dobozos példányokat illeti.

A lista maradékán sem látunk új címeket, és csak kisebb helycserék történtek. Az F1 2020 tartja magát a harmadik helyen, de a Mario Kart 8 pozíciót cserélt a The Last of Us: Part II-val, a Minecraft pedig a Grand Theft Auto V-tel, míg a kilencedik helyet a Forza Horizon 4 foglalta el. Az elmúlt héten a Ring Fit Adventure is felküzdötte magát a top tízbe. 

  1. Ghost of Tsushima
  2. Animal Crossing: New Horizons
  3. F1 2020
  4. Paper Mario: The Origami King
  5. Mario Kart 8 Deluxe
  6. The Last of Us: Part II
  7. Minecraft (Switch)
  8. Grand Theft Auto V
  9. Forza Horizon 4
  10. Ring Fit Adventure
9 komment - szólj hozzá!