Ride 4 - komolyan vették a motorok modellezését

Az idén ősszel várható, motorversenyre épülő Ride 4 kapott egy újabb kis videót, ami a játék engine-jével készült. Újabb motorokat láthatunk benne, amelyek elkészítésére nagy gondot fordítottak a fejlesztők a saját elmondásuk szerint.

A Ride-sorozat legújabb tagja tavaly hallatott magáról először, néhány hónapja pedig ismét megmutatta magát. A fejlesztő Milestone kiadott egy újabb videót, ami egészében a Ride 4 engine-jével készült, és látunk néhány új motorkerékpárt is – a készítők kiemelten büszkék a járművek alapos kidolgozására.

„A Ride 4 minden motorja az alapoktól lett megépítve a legmodernebb technológia alkalmazásával, mindegyik eredetijét szkenneltük 3D-ben, hogy a lehető leghitelesebb és legvalószerűbb másolatai legyenek az ikonikus járműveknek. Még a legritkábbaknak is” – ecsetelték a fejlesztők.

A játékban a karriermódot is újragondolták, de a legnagyobb kihívást az Endurance mód fogja jelenteni, amiben a Milestone szerint csak a legjobb virtuális motorosok boldogulhatnak. A dolgukat valósághű, dinamikus fények és változó időjárás is fogja nehezíteni, miközben a motorok kerekeire és üzemanyagára is figyelni kell.

A Ride 4 október 8-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

3 komment - szólj hozzá!