FIFA 21 - terítéken a karriermód

Vadonatúj trailerrel jelentkezett a minap az Electronic Arts, amiben ezúttal a FIFA 21 karriermódja került a reflektorfénybe. A videó részletesen bemutatja, hogy milyen újdonságokra számíthatunk ebben a módban az idei illesztésben.

Két nappal ezelőtt megtudtuk, hogy cross-play opció nélkül érkezik a FIFA 21, valamint nemrég kaptunk egy kis ízelítőt a játékmenetből is. A legújabb videóban a karriermód és az azon eszközölt változásoké a főszerep:

A trailer részletesebben kitér arra például, hogy az idei epizódban minden eddiginél jobban bele tudunk majd szólni a meccsek alakulásába; így miközben taktikai nézetben követjük a játék alakulását, bármikor átvehetjük a focistáink felett az irányítást, hogy minden szituáció pontosan úgy végződjön, ahogy azt mi szeretnénk.

A gyakorlás is átalakul egy picit, hiszen mostantól minden játékosunk napját beoszthatjuk, hogy a lehető legjobb állapotban legyen a következő meccsre. A készítők ígérete szerint az átigazolási piac is minden eddiginél realisztikusabban alakul majd, valamint sokat csiszoltak a mesterséges intelligencián is: a védelmét ezúttal sokkal keményebb dió lesz feltörni, és a támadásai is sokkal veszélyesebbek lesznek ránk nézve.

Meglátjuk majd, mi valósul meg a fent beígértekből október 9-én, ugyanis ekkor érkezik a FIFA 21 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

9 komment - szólj hozzá!