Lehúzza a rolót a Crucible

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 12.
  • Gyászhír
Link másolása
Az Amazon bejelentette, hogy alig öt hónappal a megjelenése után lehúzza a rolót a Crucible nevű lövöldéje. A fejlesztőket a New Worldhöz és más projekthez csoportosítják át.

Az Amazon bejelentette, hogy leállítja a free-to-play multiplayer lövölde, a Crucible fejlesztését -a játék alig öt hónapja rajtolt el. A fejlesztők elmondása szerint a legutóbbi funkciók elkészítése után megvizsgálták a játékosok visszajelzését, és úgy találták, nincs jövője a projektnek. Az Amazon minden vásárlást visszatérít, a szervereket pedig november 9-én lövik le véglegesen.

A Crucible nem volt jó játék, és a felhasználók sem fogadták tárt karokkal. A legszebb pillanatait a rajtot követően élte az anyag, és már ekkor sem tudott többet felmutatni egy 25 ezres játékoscsúcsnál. Júniusra néhány száz főre apadt az aktív közösség, júliusban pedig szokatlan módon úgy döntött az Amazon, hogy megjelenés ide vagy oda, visszaáll a zárt bétatesztelésre, és az elérhető három játékmódból csak egyet tart meg.

Az Amazonnak nem ez az első kudarca a játékpiacon: a konzolos próbálkozásai közül a The Grand Tour Game katasztrofálisan sikerült, a Breakaway fejlesztését pedig lelőtte. Most épp a New World című MMO-t várjuk tőle, amit nemrég halasztottak el 2021 tavaszára - a Crucible fejlesztői részint ezen szorgoskodnak majd a jövőben.

Eközben az Amazon saját felhőalapú szolgáltatást indít hamarosan, és valószínűleg örülne neki, ha házon belülről is sikerülne épkézláb tartalmat szállítani a kínálatába.

1.
1.
Slik
ebbol latszik h a jatekfejleszteshez nem feltetlenul penz kell hanem elsosorban tehetseg es kreativitas
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...