Ötmillió példánynál jár a Ghost of Tsushima

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 12.
  • Biznisz
Link másolása
Noha azt tudtuk, hogy a Ghost of Tsushima szépen teljesít a kasszáknál, a Sony nem igazán kommunikált semmit a játék eladásairól, amióta az a boltokba került. Egy New York Times-sztori hozta a friss számokat.

A New York Times a PlayStation 5 rajtja apropóján emlékezett meg arról, hogy a Sony az exkluzív franchise-ainak köszönhette a sikereit az előző konzolgenerációban, példaként pedig olyan címeket hozott fel, mint a God of War-sorozat vagy az újoncok sorát erősítő Ghost of Tsushima. Érdekesség, hogy a lap szerint a God of War-széria mára több mint 51 millió eladott példánynál jár, míg Jin Sakai szigetvédő akciójára 5 millióan voltak kíváncsiak eddig.

Utóbbi szám talán az izgalmasabb, a Ghost of Tsushima eladásairól ugyanis azóta nem nyilatkozott a Sony, hogy a megjelenést követően elárulta: az első három napban 2,4 millió példány talált gazdára a játékból, ami a vadonatúj címei között abszolút rekordnak számított akkor. Az azóta eltelt négy hónapban tehát durván megduplázta a játék az eladásait, és valószínűleg még bőven van potenciál benne, hiszen a Sony új konzolján is játszható lesz, sőt jobban is fut majd a Game Boostnak hála.

Ezek után az sem meglepő, hogy a Sucker Punch valószínűleg már a folytatáson dolgozik.

2.
2.
Effecta
Isteni játék. Későn kezdtem, nem tudom letenni
1.
1.
KopyAti
Grat a sikerhez, meg is érdemlik azt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...