Star Wars: Squadrons - mégis kapunk új űrhajókat

  • Írta: gorien
  • 2020. november 19.
  • Letöltés
Link másolása
Noha korábban a Motive azt állította, nem live service-játék lesz a Star Wars: Squadrons, most szerencsére mégis készülnek egy olyan frissítéssel, amely két vadonatúj űrhajót is hozzáad a csillagok között vívott csatákhoz.

A Motive Studio újra és újra leszögezte, hogy a Star Wars: Squadrons nem szolgáltatástípusú játék lesz: azzal kell beérnünk, ami megjelenéskor a játékban van. Aztán az új The Mandalorian-évadra készülve mégiscsak bekerült néhány kozmetikai elem a játékba, bár nyilván ezt hatalmas tartalmi frissítésnek senki nem nevezné. A novemberi és a decemberi update-et azonban már annál inkább.

A november 25-én befutó frissítés például egy új pályával bővíti a multiplayer repertoárját. Fostar Havent a kampányból emelik és dolgozzák át, hogy mind Dogfight, mind Fleet Battle módban működjön. Emellé különböző kiegészítőeszközöket is kapnak az űrhajók: a vadászok is használhatnak iontorpedókat, míg a bombázók hozzáférnek a pajzstörő torpedókhoz, a támogató hajóosztály pedig antianyagrakétákkal erősödik.

A decemberi frissítés azonban még nagyobbat szól: két közkedvelt járművel bővül a köztársaságiak, illetve a birodalmiak gépparkja. Előbbiek az Y-szárnyú helyett a giroszkópos fülkével felszerelt B-szárnyúval is repülhetnek majd, míg az utóbbiak a TIE Fighter helyett választhatják a pajzzsal és három szettnyi turbólézerrel felszerelt TIE Defendert.

A Motive elmondása szerint mindkét jármű a rajongók kívánságára kerül be a játékba, a csapat hálája jeléül, amiért olyan hihetetlen támogatást mutattak iránta. Az új űrhajók nem lesznek felsőbbrendűek típustársaiknál, szimplán más szituációkban és játékstílusban hasznosak.

A Star Wars: Squadrons PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re jelent meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...