Berendelték a The Last of Us-sorozatot

  • Írta: gorien
  • 2020. november 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy ideje már tudjuk, hogy az HBO a The Last of Us sorozatként való adaptálásán dolgozik, rendezőt és forgatókönyvírót is találtak hozzá. Aki amiatt aggódott, hogy idővel elsüllyed a feldolgozás, most megnyugodhat: hivatalosan is berendelték.

Márciusban jött a hír: az HBO a PlayStation Picturesszel összefogva The Last of Us-sorozaton dolgozik. A Naughty Dog részéről Neil Druckmann és Evan Wells is részt vesz az adaptáció munkálataiban, a forgatókönyvért Druckmann mellett a Csernobilt alkotó Craig Mazin is felel. Legalább egy epizód erejéig a szintén a Csernobilon dolgozó Johan Renck rendező is részt vesz a projektben.

Az HBO tegnapi bejelentésével már biztos, hogy a korábbi mozifilm-ötlettel ellentétben a sorozat nem végzi a kukában: a csatorna hivatalosan is zöld utat adott neki. Ennél jelentősebb újdonságokat nem tudtunk meg egyelőre, de azt igen, hogy a szintén csernobilos Carolyn Strauss a széria executive producere lesz, szóval lassan a sikersorozat teljes stábja itt lesz.

A The Last of Us-sorozat az első játék történetét dolgozza majd fel, az HBO-n és az HBO Maxon lesz nézhető.

18.
18.
Beniciodeltoro
#5: Ami jó a netflixen az tényleg jó, de arányaiban véve B kategóriás, sokkal nagyobb arányban van jelen.
Persze még fiatal a Netlix, nem tud felmutatni egy Sopranost és sorolhatnám még mit, taroltak Emmyt az HBO-nál.
Mivel a mozik kilőve, így minden stúdió próbál olcsón készíteni filmet mert jegybevétel az biztos nem lesz, és ez a minőség romlásához vezet, lásd Greenland, valami éhenkórász lehetett a producer, a forgatókönyvírókról nem is beszélve, iszonyat szar filmek mennek újabban, 5 évvel ezelőtt még nem volt ennyi szemét a piacon.
Most hirtelen a Shot caller jut eszembe és az El camino, ami kifejezetten jó volt, más nem igen.
14.
14.
A Fénybenjáró
#13: Ezzel nehéz lenne vitatkozni.
13.
13.
Ps fanboy
#12: Az is más, ha egy tizenpár órás történetet-cselekményt akarnak beleszuszakolni másfél órába és azt hiszik, hogy ez majd működni fog. És az is más, ha egy sorozatban fejtik ki a dolgokat kellő időt adva a történet kobontakozására, fokozatos elmélyítésére.
12.
12.
A Fénybenjáró
Azért szerintem a '95-ös Mortal Kombat film kifejezetten szórakoztatóra sikeredett (na jó, kit áltatok, gyerekkoromban kb. 100-szor megnéztem kazettán és rajongtam érte), valamint a Resident Evil adaptáció első része is egy szórakoztató akciófilm lett. Úgyhogy én nem merném ennyire bátran kijelenteni, hogy minden játékadaptáció szar. A Hitman film is egy egészen jó Bourne koppintás volt, a Max Payne film közepes lett, de nem nézhetetlen stb. Ezek persze csak az én véleményeim, de szerintem több esélyt kéne adnunk a játékadaptációknak. Jövőre például jönni fog az új Mortal Kombat film és én tutira meg fogom nézni! Ahogyan a Last of us sorozatra is nagyon kiváncsi vagyok.
8.
8.
Nate Hope
Még mindig nem értem, hogy mi értelme van pont ebből a játékból adaptációt készíteni, de azért kíváncsian várom.
5.
5.
Ps fanboy
#4: Mi a baj Netflixel? Mindig vannak jó filmjeik, sorozataik ugyanúgy, mint mondjuk az HBO nál. Nálam nagyjából egy súlycsoport, eleve kevés filmet/sorozatot nézek, érthető okokból, mivel nincs túl sok jó és a fentiek sem nagyon halmoznak el érdemlegessel. Az HBO nálam ott baszta el, hogy a mai napig kedvenc sotozatomból, ami a Tru Detective 1 évada, csinált egy siralmassan szar 2 évadot, aztán egy éppen csak nézhető harmadikat.
4.
4.
Beniciodeltoro
Hála a jó égnek hogy nem a Netflix, mert abból spanyol szappanopera lenne.
3.
3.
dvs00
#2: De a HBO általában nem szarral gurít szerencsére.
2.
2.
dvs00
Végre valami értelmes játék adaptáció mozivászonra, csak ne basszák el, mint a Hitman, Max Payne és sorolhatnánk reggelig...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...