Tovább csúszhat az új James Bond-film

A 007-es ügynök következő kalandja, a No Time to Die már számos késleltetésen esett túl, de úgy tűnik, hogy az idei húsvétra időzített premier is elmaradhat. A Deadline szerint egészen őszig tolhatják a megjelenést.

Danny Boyle távozása, később pedig a koronavírus-járvány terjedése alaposan betett Daniel Craig utolsó Bond-filmjének. Az eredetileg 2019-re datált filmet már többször elcsúsztatták, a jelenlegi hivatalos állás szerint pedig idén húsvétkor kerülhetne mozikba a produkció - már ha lennének nyitott mozik, ugyebár.

A Deadline lapértesülései szerint azonban az MGM a jelenlegi körülmények közt továbbra sem hajlandó vászonra küldeni a filmet, hiszen ahogy azt az elmúlt hónapok tapasztalatai is mutatják, ez egy anyagi öngyilkosság lenne. A film promóciós partnerei szerint a stúdió egészen őszig halasztaná a premiert, a hivatalos közleményt azonban még várjuk ezzel kapcsolatban.

A Bloomberg korábbi jelentése szerint egyébként az MGM számos streamingszolgáltatónál felajánlotta a No Time to Die egy évre szóló vetítési jogait, az ezért elkért 600 millió dolláros árnak azonban a felét sem fizették volna ki a leendő partnerek. Az összeg streamingmértékkel nézve valóban óriásinak tűnik, de érdemes észben tartanunk, hogy a széria legutóbbi darabja, a Spectre több mint 880 millió dollárt hozott vissza, míg a sorozat csúcstartója, a Skyfall 1,1 milliárd dollárral zárt a kasszáknál. Mindez nem fest túlságosan derűs képet az MGM jövőjét nézve, hiszen ahogy arról már korábban beszámoltunk, a stúdió könnyen eladósorba kerülhet

11 komment - szólj hozzá!