Resident Evil - multis bétatesztet hirdetett a Capcom

A csütörtöki Resident Evil-bemutatón nem csak a Village-ről esik majd szó, a jelek szerint egy újabb multiplayerre kihegyezett mellékág is előkerülhet - a Capcom már el is indította a bétateszt regisztrációját.

Csütörtök este Resident Evil-bemutatót tart a Capcom, ahol az ígéretek szerint nem csak a Resident Evil: Village mutatja majd meg magát, hanem más finomságokra is számíthatunk: idén ünnepli a sorozat a huszonötödik születésnapját, szóval sejthető, hogy alaposan el lesznek kényeztetve a rajongók a következő hónapokban.

Erről árulkodik az is, hogy a Capcom a napokban fellőtt egy meghívót, amely egy Resident Evil-játék zárt bétatesztjére szól: a címet nem nevezte meg a kiadó, mindössze annyit árult el róla, hogy a huszonötödik szülinap apropóján készül, és 4-6 játékos tolhatja majd. A tesztelés PlayStation 4-en és Xbox One-on zajlik majd január 28-31. között az előre megadott idősávokban (dedikált next-gen verzió nem lesz), a bekerülésre pedig nagyobb esélye van azoknak, akik a Resident Evil Ambassador-program tagjai.

Noha a regisztrációs weboldal címe a Resident Evil: Village-re utal, a platformválasztás miatt meglepő lenne, ha a két projekt szorosan kötődne egymáshoz. Az új rész PC-re, PS5-re és Xbox Series-konzolokra készül, az előző generációs változat egyelőre csak ötletszinten merült fel.

A Capcom egyébként épp tavaly próbálkozott meg egy újabb multis mellékággal, ez volt a Resident Evil 3 mellé csomagolt Resident Evil: Resistance.

3 komment - szólj hozzá!