Resident Evil - multis bétatesztet hirdetett a Capcom

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 18.
  • Korai verzió
Link másolása
A csütörtöki Resident Evil-bemutatón nem csak a Village-ről esik majd szó, a jelek szerint egy újabb multiplayerre kihegyezett mellékág is előkerülhet - a Capcom már el is indította a bétateszt regisztrációját.

Csütörtök este Resident Evil-bemutatót tart a Capcom, ahol az ígéretek szerint nem csak a Resident Evil: Village mutatja majd meg magát, hanem más finomságokra is számíthatunk: idén ünnepli a sorozat a huszonötödik születésnapját, szóval sejthető, hogy alaposan el lesznek kényeztetve a rajongók a következő hónapokban.

Erről árulkodik az is, hogy a Capcom a napokban fellőtt egy meghívót, amely egy Resident Evil-játék zárt bétatesztjére szól: a címet nem nevezte meg a kiadó, mindössze annyit árult el róla, hogy a huszonötödik szülinap apropóján készül, és 4-6 játékos tolhatja majd. A tesztelés PlayStation 4-en és Xbox One-on zajlik majd január 28-31. között az előre megadott idősávokban (dedikált next-gen verzió nem lesz), a bekerülésre pedig nagyobb esélye van azoknak, akik a Resident Evil Ambassador-program tagjai.

Noha a regisztrációs weboldal címe a Resident Evil: Village-re utal, a platformválasztás miatt meglepő lenne, ha a két projekt szorosan kötődne egymáshoz. Az új rész PC-re, PS5-re és Xbox Series-konzolokra készül, az előző generációs változat egyelőre csak ötletszinten merült fel.

A Capcom egyébként épp tavaly próbálkozott meg egy újabb multis mellékággal, ez volt a Resident Evil 3 mellé csomagolt Resident Evil: Resistance.

3.
3.
Anti4730
Sztem a resi 3 remake is kiraly volt, csak rettentoen rovid. Barcsak kiadnanak valami mercenaries dlct, minden resiben az volt a kedvencem de az ujakban mar leszarjak.
2.
2.
Ps fanboy
#1: Kérdés, hogy egy Outbreak szerű, logikai feladványokkal tarkított multi ma mennyire életképes. Szerintem a hentelést fogják eröltetni, nem mintha az jobb lenne...
1.
1.
azureknight0715
Ha nem egy outbreak 3 akkor teljesen felesleges a multut erőltetniük
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...