Dying Light 2 - kiszivároghatott a gyűjtői kiadás

Egy cseh áruház túlbuzgósága buktathatta le idő előtt a Techland következő zombis játéka, a Dying Light 2 gyűjtői extráit. Amennyiben valódi a kép, akkor a rajongókat egy igazán impozáns gyűjtemény várja majd a megjelenéskor.

Utoljára sajnos nem túl pozitív hírrel jelentkeztünk a Dying Light 2 kapcsán, hiszen kiderült, hogy Pawel Selinger, a játék művészeti vezetője és írója elhagyja a Techland csapatát. A stúdió ezt követően megerősítette, hogy hamarosan friss hírek várhatóak a zombis játékukról, aminek a tudatában, illetve a most kiszivárgott kép alapján talán már közel lehetünk a premierdátum leleplezéséhez.

A Collector's Edition tartalmát leleplező, fent látható képet egy cseh viszonteladó töltötte fel a játék adatlapjára idő előtt, aminek a minősége elég meggyőző ahhoz, hogy elhiggyük, ez valóban a végleges produktumot ábrázolja. A kép szerint, akik erre a kiadásra neveznek be, azok az alapjátékot egy horrorisztikus fémtokban tárolhatják, kapnak egy művészeti könyvet, pár darab UV-matricát, egy stílusos zseblámpát és egy titkos helyek felfedésére is alkalmas térképet - a gyűjtemény ékköve viszont egyértelműen a miniszobor, amin a főhős látható épp akció közben.

Remélhetőleg ez a szivárgás már annak az előjele, hogy a csapat a tavalyi csúszás után idén elkészül a játékkal.

4 komment - szólj hozzá!