Új PUBG érkezik mobilokra - és a jövőben játszódik

Nem sokkal ezelőtt már pletykálták, hogy újabb mobilos játékkal bővülhet a PUBG-univerzum, az imént pedig be is mutatkozott a PUBG: New State. A battle royale 2051-be kalauzolja majd el a játékosokat.

Mi is írtunk már róla, hogy a PUBG készítői univerzumépítésbe kezdtek: első körben történetet rittyentettek a játék köré, majd bemutatkozott a The Callisto Protocol, amely lazán, de szintén kapcsolódik hozzá, januárban pedig már arról is lehetett hallani, hogy hamarosan egy újabb mobilos battle royale-lal bővül a sorozat.

A PUBG: New State-ről végül ma hullott le a lepel. Az eddigi infók alapján kísértetiesen hasonló játékélményt ígér, mint az eredeti PUBG, a legnagyobb különbséget pedig az jelenti, hogy ezúttal 2051-ben járunk majd. Ennek megfelelően a lövöldözésnek helyet adó TROI pálya valamivel modernebb körítést kapott, továbbá a járművek és a változatos módon testre szabható fegyverek is frissebb darabok lesznek.

Újdonság lesz ezenkívül a PUBG Mobile-hoz képest, hogy a karakterünk mozgáskultúrájába a gurulás lehetősége is bekerült, kapunk majd egy menő pajzsot, ami már az első trailerben is felbukkan, és drónokat is bevethetünk.

A PUBG: New State idén érkezik Androidra és iOS-re.

3 komment - szólj hozzá!